majd ma tekerek vele egyet, aztan leirom a velemenyem - vagy milyen tesztre gondolsz?
Komfortosság, fékerõ, állíthatóság, minden jöhet Jut eszembe, mi volt a csomagban? Ahogy látom adapter és tárcsa az nincs, de adtak hozzá minden ilyet?
majd ma tekerek vele egyet, aztan leirom a velemenyem - vagy milyen tesztre gondolsz?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
bikecomponentsrol, de van az bikediscountnal es az actionsportsnal is.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Nekem a PM állandóan elmászott a fékezésektõl. Ha meg túltépem, a villában lévõ menetet kockáztatom. Én most elõl PM, hátul IS rendszerrel megyek, s a hátsó IS-el soha nincs ilyen jellegû problémám. Beállítani EGYSZER macerás volt - ja és meg kell tanulni a kereket ugyanoda visszarakni. Számomra szürreális, hogy a PM féket használók többsége erre képtelen, s mindig inkább a féknyerget állítja a ferdén berakott kerék után. Mostanában menetrögzítõvel teszem fel a PM rendszert is, s emiatt a lehetõ legminimálisabbra csökkentem a kicsavarás-beállítások számát.
Hát azt megnézném. Nekem ez még sohasem jött össze, mindig szemre és sokadik próbálkozás után lett csak jó. Ez csak elméletben mûködik, no meg a youtube videókon.
arn, köszi a képeket! már éppen kérni akartam...
tehetnél fel pár egészalakos képet is a bicajról.
Mikor rakod össze? Majd írj, hogy milyen, nagyon kíváncsi vagyok.
meg ugyan nem szereltem fel a bringara, de az uj slx fekkar baromi finom szerkezet. erdekes, hogy az xt nyomaspont-allito csavarja is rajta van, csak nincs a csavarnak feje ha tekergetem nemtom tortenik e vmi, mert nem nagyon latszik, hogy mi van a masik vegen, de annyira nem is hianyzik, az xtnel sem nagyon tudtam vele mit kezdeni.
fulpiszkaloval szedegetni a homokszemeket a bringabol mar bocs de baromsag.
Azért az felettébb érdekes hozzáállás, hogy ha neked nincs ilyen problémád, akkor az hype, a segítségnyújtás meg túlbonyolítás.
RAUH-Welt
B E G R I F F
na jo de te a forumozok kb masfel szazalekat kepviseled. a tobbsegunk csak turazgat meg ilyenek ahogy en is. de a hype meg a dolgok tulbonyolitasa az vilagbajnok szinten megy...