Most vettem bele két pár Alligatort (Semi metalic) összesen 3200Ft-ért. Ma a városban gurultam vele, eddig teljesen jónak tünik.
Felraktam az új M666 SLX féket az eddigi legjobb fékem (ha hosszabb volna a fékkar garantáltan állandóan fejre állnának) eddig volt az eggyel régebbi SLX, XT, XTR.
Igen láttam az ára viszont lehütötte a kedélyem a komplett fék 44%-a. Nem eszem ily gyorsan csak azért jó ha van tartalék, jön a Trans Hungária + két-három sarazás viszont megeheti:( igen fémes, a gyantásat nem is szeretem.
Igen láttam az ára viszont lehütötte a kedélyem a komplett fék 44%-a. Nem eszem ily gyorsan csak azért jó ha van tartalék, jön a Trans Hungária + két-három sarazás viszont megeheti:( igen fémes, a gyantásat nem is szeretem.
Igen láttam az ára viszont lehütötte a kedélyem a komplett fék 44%-a. Nem eszem ily gyorsan csak azért jó ha van tartalék, jön a Trans Hungária + két-három sarazás viszont megeheti:( igen fémes, a gyantásat nem is szeretem.kint lehet venni (asszem xtrhez valo pofakent) - ilyen gyorsan eszed?
a tied is femes?
Üdv!
Októberben vásárolt Kona Dawg gyári féke egy Shimano M575, én sose voltam a fékerejével megelégedve, eleinte vártam rá h majd bekopik stb, de egyre rosszabb lett, mostmár a hátsó egyáltláan nem fog, légtelenítés után másnapra semmi, beesik a fékkar! Elsõbe KoolStop betétet tettünk, jobb lett mint volt, de még így is gyengének találom azt is. A héten megy vissza gariba az egész szett, de ha ki is cserélik vmi komolyabbat tennék vissza a gépre inkább! 95kg körül vagyok, szeretek földutazni, de ha úgy alakul akkor komolyabb lejtõkön is megkínálom.
ár érték arányban valami jó és szép féket keresek! Avid Elixir5 re gondoltam, illetve Hayes Stroker Trail esetleg!
Elixirt 50 körül lehet kapni akcióban, ez alatt az összeg alá jó lenne beférni.
Köszönöm a segítséget
eltort a biztositoszeg basszusnem tett bele biztositoszeget (csavart)?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Köszi, akkor ebbõl asszem az XT lesz. Még attól félek kicsit, hogy külföldi fórumokon olvastam, hogy az XT régebbi évjáratai (2010 elõttiek?) nem szeretik a hideget. Márpedig én idõnként a hóba is kimegyek. Hogyan lehet felismerni egy XT fékrõl az évjáratát? Ugyanis azt hiszem valami elfekvõ készlet utolsó darabja lehet, amit nekem felkínáltak.
Rob mikortól várható az M666-hoz fékbetét?
Új M666 SLX-t jól fogsz járni vele hidd elKöszi, akkor ebbõl asszem az XT lesz. Még attól félek kicsit, hogy külföldi fórumokon olvastam, hogy az XT régebbi évjáratai (2010 elõttiek?) nem szeretik a hideget. Márpedig én idõnként a hóba is kimegyek. Hogyan lehet felismerni egy XT fékrõl az évjáratát? Ugyanis azt hiszem valami elfekvõ készlet utolsó darabja lehet, amit nekem felkínáltak.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Üdv!
Akkor a tárcsáim még nem kopottak
Dj 2 '04es villához melyik adapter való 180as tárcsa mérethez? Már rég foglalkoztam ilyenekkel.
Szerintem amire neked kell arra tökéletes a mostani ha jobbat akarsz M666 SLX Brutál:)Üdv!
Októberben vásárolt Kona Dawg gyári féke egy Shimano M575, én sose voltam a fékerejével megelégedve, eleinte vártam rá h majd bekopik stb, de egyre rosszabb lett, mostmár a hátsó egyáltláan nem fog, légtelenítés után másnapra semmi, beesik a fékkar! Elsõbe KoolStop betétet tettünk, jobb lett mint volt, de még így is gyengének találom azt is. A héten megy vissza gariba az egész szett, de ha ki is cserélik vmi komolyabbat tennék vissza a gépre inkább! 95kg körül vagyok, szeretek földutazni, de ha úgy alakul akkor komolyabb lejtõkön is megkínálom.
ár érték arányban valami jó és szép féket keresek! Avid Elixir5 re gondoltam, illetve Hayes Stroker Trail esetleg!
Elixirt 50 körül lehet kapni akcióban, ez alatt az összeg alá jó lenne beférni.
Köszönöm a segítséget