A nellában meg elsõre leszavazták, hogy nem kell az
miért nem csodálkozom

neked 5 perc, cserébe egyenletesebben tudsz fékezni és a betét szélét sem csámcsogja szét a küllõ mikor belever. (durvának nem durva, de nem egy nagy dolog még jobbra belõni)
A nellában meg elsõre leszavazták, hogy nem kell az
Pardon
+1 alátét!
1 alátétet tuti ki kell venni! Nekem is 160-as volt E-H és sûrûn elmelegedet és megégett! Jelenleg 180-180 G3 tárcsa van, és azóta nincs ilyen gond! Persze ez embere válogatja ki mennyit megy lefelé!
Sziasztok!
Sziasztok!
Ma - hála kiváló minõségû úthálózatunknak - sikeresen belementem egy kicsi, de annál alattomosabb kátyúba. Ráadásul lockolva volt a teló is... Bazi nagyot ütött, és az elsõ - hátsó tárcsám is nagyon súrlódik azóta. Úgy néztem a felninek nem lett semmi baja. Sajna technikai hozzáértésben én leragadtam a V-féknél, szóval ha tudnátok segíteni, hogy mit állítsak rajta, mert így nem lehet vele menni... vagyis lehet, de nem nagy élmény... A fék hidraulikus Tekro Auriga Comp. Köszönöm elõre is a segítséget!
A sebesség mindent megold.
Nem nekem van a bajom a fékkel, csak írtam mint tényt, hogy az enyémet nem rázza. 85kg-al 160-as tárcsával már meghaltam volna.
A dart2 max 160 tárcsára van tervezve mint már beszéltük akkor nem értem mit kell még rajta ragozni és erõltetni a 180-as tárcsát. Én alapból azzal kezdeném hogy felrakom az ajánlot 160-ast és megnézném akkor mit produkál ha úgy jó akkor örulsz ha nem akkor is örölsz mert ey lehetõséget kizártál.