Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18554 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
jah vegulis, hogy tobb ezer ft egy fox szelepkupak, erheto, hogy mi kerul a villan 200ba :D

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.095 hozzászólás
tudom. tizen éve így van. nem is nagyon veszek betétet, hamarabb cserélek komplett féket. ügyesen manõverezve alig kerül többe.
a teló külön megér egy misét, a leginkább túlértékelt része a bringáknak.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

kemény, hogy közel autó-alkatrész árban van. :)

ez már eddig is igy volt, és ha megnézed a teleszkópokat, akkor meg aztán huha, egy Monroe lengéscsillapító mennyi suzukiba, 15 ezer per pár? :)
ahogy arn meg a többiek a külföldi árakat mondogatják, az 5090 nem ördögtõl való ár kiskerben, fõleg, hogy hazai webshopban lesz ez olcsóbb is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.095 hozzászólás
kemény, hogy közel autó-alkatrész árban van. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

a femes-bordas amiknal sem olcsobb sajna (30-40 dollcsi), akkor gondolom, hogy nalunk mi lesz az ara...

a szinteres (F03C) javasolt kisker 7390 a gyantás (F01A) 5090.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
tudtam, hogy valaki beszól valami hasonlót...:D

Montival nem buzizok...:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

..:: George Sport kerkpr szakzlet - A2Z Components AD-ISMP203R adapter (Fkrendszer - Adapter) ::..

ezen mi a f***om 4 ezer forint? az a 3 ecsetnyi piros festék?

Fogadjunk ha rózsaszín lenne akkor nem akadnál ki rajta. :)

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
az van elõl hátul, csak lehidaltam az árán, még a hope sem ilyen drága.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Végy Shimanot, kevesebb, mint a fele.... És legalább normálisan néz ki.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
..:: George Sport kerkpr szakzlet - A2Z Components AD-ISMP203R adapter (Fkrendszer - Adapter) ::..

ezen mi a f***om 4 ezer forint? az a 3 ecsetnyi piros festék?

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Azért érdes, hogy a Shimano mintha felejtené a monobody féknyereg kialakítást.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Sziasztok!

Ilyennel vagy ehhez hasonlóval, nincs valakinek tapasztalata?
..:: George Sport kerkpr szakzlet - A2Z Components DM-UNI (Fkrendszer - Adapter) ::..

Sikerült eltörnöm az edzõ vázamat és volt itthon egy régi Simplon acél vázam, amire átpakoltam az alkatrészeimet, de nincs itthon normális V-fékem, egy ilyen szerkezet meg pont kijönne egy közepes V-fék árából. Gondolkoztam még egy tárcsakonzol felhegesztetésén, de ez azért egyszerûbb és olcsóbb megoldásnak tûnik, - már ha mûködõképes. :) A váz meg remélem elviselné egy bb7 terhelését.

Köszi,
Bence

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nekem elõl vonyít ilyen mélyen, ha felmelegszik, de én szeretem ha vonyít, én pont gyorsabb vagyok így :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Nekem most hátul szinteres Clarks van, nincs azzal sem baj, fog jól. Van is még egy tartalék garnitúrám a pincében.

Nekem is volt egy szezont hátul M06, de nagyon ordított vele a 160-as tárcsa, hamar elmelegedett, az ordítás meg rosszul hatott rám pszichésen, lassabban mentem lefelékben.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nekem most hátul szinteres Clarks van, nincs azzal sem baj, fog jól. Van is még egy tartalék garnitúrám a pincében.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Én mindig szinter betéttel megyek, az egyik legjobb betét a shimano réz hátlapos szinteres betétje, nagyon sokat elmegy és nagyon jól fog.

Szintén zenész, elõl Shimano M06 szinter, hátul M07 félfémes, nem is szoktam érteni mikor írják, nem fog a fémes betétjük csak amikor bemelegszik.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Én mindig szinter betéttel megyek, az egyik legjobb betét a shimano réz hátlapos szinteres betétje, nagyon sokat elmegy és nagyon jól fog.

Mióta láttam, milyen hamar elhasználódnak a nem szinteres fékbetétek hosszabb távú esõs versenyeken (100+ km), elõre én is csak és kizárólag szintereset teszek.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a femes-bordas amiknal sem olcsobb sajna (30-40 dollcsi), akkor gondolom, hogy nalunk mi lesz az ara...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob mikortól várható az M666-hoz fékbetét?

namost eddig kétféle betétünk volt:
1) mûgyantás acél hátlapos, ezzel jött ki idén az XTR, elvileg van belõle készletünk, a neve G01A, ez lesz a deore/slx/xt-ben is
2) szinteres titán hátlapos, XTR-be való, neve G03Ti
ezekhez társul a jövõ évi deore/slx/xt miatt a G03S ami acél hátlapos és szinteres
illetve vannak az F01A és F03C hûtõbordás betétek elmebeteg áron
szóval elméletileg kell, hogy legyen hozzá betétünk, de ha nincs legkésõbb jövõ héten lesz.