nem csak Robnak van hanem nekem is
csak az e kérdés hogy mekkoráról mekkorára. HA Robnak ment mint bolti raktárkészlet kérdés akkor írj neki inkább privibe
privit nem fogad,max mailt.úgy kérdezem, Shimano létezik-e itthon
nem csak Robnak van hanem nekem is
csak az e kérdés hogy mekkoráról mekkorára. HA Robnak ment mint bolti raktárkészlet kérdés akkor írj neki inkább privibe
Sziasztok! Akkor mi a teendõ (azon kívül, hogy többet oda nem megyek), ha az okos szervízes emberek a komplett bicikli átvizsgálásnál olyan ügyesen olajozták a láncot, hogy azóta nem fog szinte semmit a hátsó fémes tárcsafék? Próbáltam már tárcsatisztító folyadékkal,de semmi
. Van valami speckó vegyszer, ami lekapja az olajat a betétrõl, tárcsáról? Elõre is köszi a válaszokat.
Üdv, Levi
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
majdnem minden utángyártott vastagabb mint gyári
A sebesség mindent megold.
olyan van, hogy az utángyártott pofát úgy megpakolták, hogy éppenhogy befér közé a tárcsa?
stroker trail, zoggie fémes
a pofák felülnek a féktest peremén, tuti nincs túltöltve. gyakorlatilag állóra van fékezve a kerék.
...függõlegesen támaszkodom rá - rá van szigszalagozva a lábamra egy vízmérték -, nem nyeklik. Nem izomból, teljes súllyal. Szerintem a tengely keresztmetszete kör alakú, a papucs kialakítása szintén. Ha nyomom fentrõl - nem tudom jobban megfogalmazni - akkor szerintem a tengely érintõje egybe fog esni a papucséval.
Szia!
Ha már a légtelenítésrõl beszélünk! Csak légtelenítõ csavart Juicy-ba nem tudod honnan tudok beszerezni?Mivel a szett elég nevetségesen drága!
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
...ebben nem vagyok biztos, de van amelyik szilikon bázisú, van amelyik nem. Nem jó keverni õket. Bár szerintem ha full átmosod, akkor nem lehet gond.A Formula DOT olajos, abból is only 4 -amit egyébként nemértek, ha 5.1-et rakok bele akkor..?! - Az Olaszsága nekem tetszik, legalább egyedi, bár ha az autóikból indulunk ki, akkor valóban érhet meglepi.