Abból létezik 6csavaros?
ez hatcsavaros. a centerlockosnak nem ez a tipusa
Szia!
Részemrõl alubakos XT-t (sm-rt76) ajánlanék...
Szerintem nem, mert ahol az alu és az acél össze van illesztve, ott gyengébb a hõvezetés (illesztési hézagok miatt pl.). Olvastam valahol, hogy ezeknek a tárcsáknak pont magasabb a hõmérséklete emiatt, de legalább az agy védve van az extrém hõterheléstõl, ami jó a csapágyaknak. Persze ez lehet hogy nem így van, de egyébként is tökmindegy, amíg nem DH világkupákon használod a géped.a legtobb konnyebb es dragabb is, amugy annyi az elonye, hogy merevebb, meg talan az alu miatt gyorsabban vezeti el a hot. ...
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Jól sejted, a gyorszáras kerék nem pontosan ugyanoda ment vissza, ahol volt, két lehetõséged van. Az egyik, hogy a gyorszárat állítgatod, a másik, hogy újra beállítod a féknyerget.
Utóbbi idõkben annyit olvasni itt a sz*rul visszarakott kerékrõl, hogy már csak emiatt is örülök az átütõs tengelynek!
Jól sejted, a gyorszáras kerék nem pontosan ugyanoda ment vissza, ahol volt, két lehetõséged van. Az egyik, hogy a gyorszárat állítgatod, a másik, hogy újra beállítod a féknyerget.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
A tárcsában szabad szemmel nem látok ütést, pedig igen jó szemem van! Mit rontottam el???
nem jó,kedvenc.nincs bent semmi,de adnak sütita jó boltban illik ilyennek készleten lennie
203 tuti van bent készleten, a 180 meg fejbõl nem vágom, hogy megjött-e, de max pár nap ha nincs.