Árban is komoly az XT, szettben, E+H, 180-as tárcsával 240 EUR a fekete. A nem gyantás verziójú fékpofa a ~22 EUR/párral mondjuk nem éppen olcsó.
Ez pedig az én álomfékem. Egy mezei MT4. :-)
ezert kell 130ert slxet venni (tarcsa nelkul annyi)...
Árban is komoly az XT, szettben, E+H, 180-as tárcsával 240 EUR a fekete. A nem gyantás verziójú fékpofa a ~22 EUR/párral mondjuk nem éppen olcsó.
Ez pedig az én álomfékem. Egy mezei MT4. :-)
15 oldal visszaolvasása után semmi, biztos elnéztem.
zeezoltano: Nem a minõség megállapítása miatt kellene a tömege, egyszerûen kíváncsi vagyok, van-e valami elõnye az XT-nek, mivel a féknyereg kb. ugyanaz, tehát max a hidraulikacsõ és a fékkar lehet más, de a fékkar is nagyon hasonló...
Nem mértem mert nem érdekelt és nem azért írta hogy téged idegesítselek csak ezek a tények.
korabban linkeltem egy kepet, amin rajta volt a fekero, betet elettartam, suly.
Ehhez annyit hogy a 666-os slx-em jobb minden szempontból (súlyt kivéve) mint a 975xtr
Ehhez annyit hogy a 666-os slx-em jobb minden szempontból (súlyt kivéve) mint a 975xtr
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Ez akkor lenne jogos, ha a mostani alivio jobb lenne mint az a pár éves xt, tehát ha választhatok két ~azonos árérték arányú, és azonos árú termék között, akkor inkább a felsõbb kategóriásat veszem meg, mert neadjisten kitudja, hogy az alivio meddig fogja húzni, mert egy dolog a fékerõ, de a tartósság és társai ugyanúgy számít.
Az meg baromi nagy képmutatás, hogy mindenkit csak az árérték arány érdekel itt, kortól függetlenül. Úgyhogy ezt a kinövök belõle dolgot inkább hagyjuk, nem vagyok már 16 éves, és szerintem a bringám ase arról árulkodik, hogy rá van pakolva minden minél drágább minél felsõkategóriásabb szutyok.