Milyen mechanikus féked van? Általában lehet állítani, a deore-nél pl a féktest jobb (vagy küllõk felõli) oldalán egy imbusszal.
Shimano BR-M465, finom állító részt nem találtam rajta.. vagyis a fix oldalt nemtudom, hogy lehet..
Milyen mechanikus féked van? Általában lehet állítani, a deore-nél pl a féktest jobb (vagy küllõk felõli) oldalán egy imbusszal.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
jah.. olcsó, lassan kopik, nem melegszik, de nem kifejezetten erõs
megfog, de a gyári erõsebb
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
igen, lényegében így, de ha valaki itt megáll, abból lesznek a levegõs fékek. addig kell alulról beletölteni az olajat, amíg felül buborékmentes folyadék jön ki, akkor lehet lent, majd fent bezárni.Alulról úgy töltitek fel, hogy a légtelenítõ csavarnál fecskendõvel belenyomjátok a fékfolyadékot, amíg a tartály meg nem telik?
A sebesség mindent megold.
légteleníts le légyszi egy hayes-t nekem így, úgyis fel kell töltenem olajjal;)(van aki így csinálja, de nekem sajna nicns fél órám erre elpazarolni esetlegesen nagyobb hibafaktorral)De gondolom thez te sokkal sokkal profibb és sokkal sokkal okosabb és tapasztaltabb és te thez hasolítasz a fõnökömre HATALMAS EGOJA van!
z: shimanohoz, hopehoz tényleg feltétlen nem kell fecskendõ...
hayeshez igen, mert nagyon pici lyukon kéne tölteni az olajat, ezért egyszerûbb talán alulról
avidot is tán jobb alulról, de ott még speci szerszám is kell
bár hogy egy tapasztalt ember miért felülröl légtelenít, azt nem értem... kicsit egyszerûbb, de sokkal hoszabb és több esély van a levegõ benntmaradására és több olaj is kell hozzá, sokkal. ...