Én magurát már csak a fékkar miatt sem választanék. Az a thermoplasticnak nevezett förmedvény nem méltó a cég régi modelljeihez (Louise, Marta etc.) szerintem.
Formuláról jókat írnak, különösebb problémákról se nagyon olvasni. Én ár/érték arányban az SLX-re szavaznék, az hosszútávon is egy nagyon jó választás.
Köszi szépen, pont ez a bajom a magurával, hogy vagy nagyon dicséri valaki, vagy nagyon szidja. Sosem tudom melyik oldalra álljak, és végül általában nem merem bevállalni, pedig érdekelne. Lehet, hogy most változtatok ezen.
A shimano az biztos jó, ismerem, mást se használtam nagy átlagban, mint megbízható, jól működő shimano fékeket, és engem a problémáik is elkerültek. Ha megint inamba száll a bátorság, akkor úgyis megint ez lesz
Másfelé egyébként azért nézelődök, mert érdekel, hogy egy másmilyen fék miben más. Jobb? Rosszabb? Érzésre, megbízhatóságra, fékerőre, tartósságra, szerelhetőségre, stb...
Azzal legalább már biztosan tudom könnyíteni a saját dolgom, hogy sram féket nem szeretnék, na azt nem. Pedig műszakilag az is érdekes és előremutató, csak eddigi tapasztalataim szerint rossz.