az en 80kghoz mindenkepp eleg a becsi erdobe, a resin fekbeteteket ereztem kicsit kevesnek vele, nem harapott, es megfogott ugyan, de eleg erosen kellett huzni, amitol mar elszoktam (de jol adagolhato). lehet csak jobban be kellett volna koptatni, de szinezodott a fektarcsa szele. femessel szvsz teljesen rendben van a fekero, adagolhatosag, stb. megkockaztatom, igy talan meg jobb is, mint a 180+femes, kombo, mert nem harap azonnal, lassabban epul fel a fekero, jobban kontrollalhato.
ami idegesitett benne, hogy idonkent elkezdett berezonalni. nem is tudom, hogy mihez kotheto, mert amikor elindulok nem csinalja. aztan van egy kb 20 fokos aszfaltos lejto, aminel vegig huznom kell a feket (gyalogos resz) a vegere ott megjon a hangja. utana akar hideg, akar meleg, akar lassan megyek, akar gyorsan... zenel. de furcsa modon, amikor igazan odapakol neki az ember 40-50es temponal, akkorra meg megint elhallgat, es megint nincs hangja a tekeres vegeig. a kov tekeresnel kezdodik minden elorol.
igaz ezt csinalta a 180as icetech tarcsaval is, aztan lecsereltem a fekbetetet femesre, egy ideig nem volt, majd azzal is kezdte. azota lecsereltem az egesz m8000et m8100re, az icetech tarcsakat rt66ra, de a fenti eset.
most vettem egy rt66os 180asat - vicc, mert ilyennel jott a bringa harom eve - es az m8100 borda nelkuli resin fekbetetjet, egyelore csendben teszi a dolgat. aztan ki tudja, ez is elkezd zenelni egy ido mulva.
mar inkabb gyanakszom az agyra, atutore, villara, a feknel annyira vegigjatszottam minden lehetoseget.
arn módosította - 2020. július 31. - 13:27