Hol vannak a V-fék rajongói?
kimondtad a lényeget;)
merev konzervativizmus, rajongás egyik oldalra, így még szép hogy ilyen koholt vádak alapján elitéled a másik oldalt;)
váz villa ugyanúgy bírja.
az említett pyxis is bírja;)
Hol vannak a V-fék rajongói?
Rihi: most nem mérek meg egy küllõt, de az a súly, mely az 1.8 és a 2 között van, és már számít is(inkább a felni felé) az a súly közel sem számottevõ, meghajtásilag mármint, csak a birnga összsúlyában játszik szerepet.
csakúgy mint az agy, nem lesz nehezebb hajtani tõle.
ja, 2x küllõs XTR kerék is tárcsás
na meg deemax. és bírja
mennyivel nehezebb?de most komolyan, az nem ér annyit? akkor az illetõ menjen kantifékkel, mert az mégkönyebb, sõt teló sem kell, jó a merevvilla...
a tárcsás felnik meg könyebbek mint a v fékesek
NE ÍGY! NE ÍGY!
mondjuk egy kerámiás felni jó lehet... v fékkel persze
de ami írsz az szimplán hülyeség
miért van a kiló alatt scott vázon tárcsafékszem, ha nem bírja? a skareb is bírja a féket, csak hajlong, de azért már vannak jóval merevebb megoldások is nála, ugyan abban a súlyban... pl reba, ami még nincs is rossz árban
NE ÍGY! NE ÍGY!
már leírtam pár hsz-el lejjebb a hátrányokat, de akkor újra:mi is az a rettentõ nagy hátrány?
pesten melyik boltban van tuti hope m4 fekpofa?
nem bizti, hogy m4 de olyasmi regi tipus
van levegovel mukodo valtas van olajjal mukodo valtas.
a tarcsahez kepest a v-fek es kantifek elonye a tomege, ami kisebb a sorrendnek megfeleloen.
hatulra sokszor eleg lehet egy v-fek vagy egy kantifek, de akkor mar masrol lemond az ember
/idojaras es felnifuggo a dolog/
egyeb lehetne naphosszat errol vitatkozni.
csak nincs ertelme!
NE ÍGY! NE ÍGY!
kihagytad a dobféket valamint a 140-es tárcsát is
Nem. Ha sok pénzem lenne, képes lennék évenként 1-1 alkatrészcserére!
Mellesleg eddig még senki sem tudta megcáfolni azt hogy vannak ám kemény hátrányai a tárcsának...
.
.
.
[Ha Sok Pénzem Volna Talán Én Is Tárcsaféktulajdonos Lennék]
Itt az EN listam a fekekrol
uccsó mondatoddal nem vitáznékDe miért is cseréljem le azt ami könnyebb egy nehezebre? Amikor a könnyebb is megfog engem annyira amennyire kell, és amikor tökre helytáll?
Inkább próbáljatok érvelni és megygyõzni engem arról hogy a tárcsafék az odaver XC-ben a V-fékeknek!
Újból hozzáteszem hogy senki sem hallgasson rám, mert egy megbízhatatlan , nemhozzáértõvel van dolgotok!