Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
18557 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Engem erdekelne commentbe, vagy privibe is hogy miert gondolod igy
Meg az hogy lehet hogy valakinek jo valakinek nem? Nem "futoszalagon" gyartjak ezeket?

Irreálisan melegedett, nyomáspontesés, itthon jó volt, de kint Schladmingban meghalt, a VK pályán:)

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts

Hát Spike Caminoja lehet, hogy jó, de ami Iljicsnek volt, az no comment, de Gumi is panaszkodott...

Engem erdekelne commentbe, vagy privibe is hogy miert gondolod igy
Meg az hogy lehet hogy valakinek jo valakinek nem? Nem "futoszalagon" gyartjak ezeket?

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 posts

elC is tökéletes fék, xt-bõl meg vegyen DC-vel szerelt féket akinek két anyja van, létezik (összerakható darabjaiból) sima karral is!
sõt, én még meg merem kockáztatni, nézhetsz LX féket is, számtalan ember használja hatalmas megelégedettséggel, minden szakábban(hja nem jön be a színe, nézd meg a HONE féknyerget, sötét színben van)

szal a lehetõség adott:)
mellesleg ha jól sejtem, ez még az a hope, ami fogott mint a hülyegyerek... ezt nyugodtan vedd meg

... állítólag 2004-es ezüst színû (nem a fekete arany színû dugattyúkkal)

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
még annyit az egészhez hogy mindegyik variáció használt. A hope-ba kb 100 km van a Heyes-ben talán 20-30. Az elsõ 60 körül lenne két tárcsával a második 50 tárcsa nélkül.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Hát Spike Caminoja lehet, hogy jó, de ami Iljicsnek volt, az no comment, de Gumi is panaszkodott, szóval szerintem nem érdemes szórakozni, Mag és Saint, ezek még "olcsók" is.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

hayes-bõl a hfx 9 hd szóba jött de azt jó áron és szép állapotban nem tudok szerezni. A nyár elején volt egy "akció" amikor párban tárcsa nélkül 47 pénzért lehetett volna venni de valamiért nem tettem. Egy darabig az XT-n (új) is gondolkoztam, de arról használati és kivetelzési problémák miatt lebeszéltek ráadásul nem kell dualcontroll kar.

Volt még egy ötlet. Németo-ból Hayes el camino 68 pénzért 203-as tárcsákkal.

elC is tökéletes fék, xt-bõl meg vegyen DC-vel szerelt féket akinek két anyja van, létezik (összerakható darabjaiból) sima karral is!
sõt, én még meg merem kockáztatni, nézhetsz LX féket is, számtalan ember használja hatalmas megelégedettséggel, minden szakábban(hja nem jön be a színe, nézd meg a HONE féknyerget, sötét színben van)

szal a lehetõség adott:)
mellesleg ha jól sejtem, ez még az a hope, ami fogott mint a hülyegyerek... ezt nyugodtan vedd meg

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

mivel a mag nehéz, igy vagy saint vagy juicy ;)
a hope csak tárcsában tud tökéleteset csinálni, meg is tartottam õket.

azért a saintnál és az avidnál is könnyebb :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
hayes-bõl a hfx 9 hd szóba jött de azt jó áron és szép állapotban nem tudok szerezni. A nyár elején volt egy "akció" amikor párban tárcsa nélkül 47 pénzért lehetett volna venni de valamiért nem tettem. Egy darabig az XT-n (új) is gondolkoztam, de arról használati és kivetelzési problémák miatt lebeszéltek ráadásul nem kell dualcontroll kar.

Volt még egy ötlet. Németo-ból Hayes el camino 68 pénzért 203-as tárcsákkal.

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts

Hope csak Vole szerint jó, mindenki más szerint szar, én is utáltam mindet:)

+1 szavazat a hope-ra;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
igen, aki szereti ha a már rég blokkolt kerék után is markolatig húzza a fékkart, annak régi xt-re fel!:)(fõleg a fémcsöves)
aviddal rendelkeztem, tökéletes fék, bár az az idióta soxögû tárcsa miatt olyan droid hangot adott ki, hogy alig akartam húzni a féket(+ az a fincsi berezonálás az egész bringán hmmm!!!)
ja és hatalmas alkatrészháttért láttam legapróbb gumigyürüig.

hayesom saintom van, de azok nem voltak a felsorolt elemek között:p

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
jaja a saint szép és jó. majdnem volt alkalmam kipróbálni egyet egy speci enduróban. hú csak úgy csorgott a nyálam. de sajnos õsszel no saint :(
szerintem is avid amúgy

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
mivel a mag nehéz, igy vagy saint vagy juicy ;)
a hope csak tárcsában tud tökéleteset csinálni, meg is tartottam õket.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
és akkor eljutunk megint oda, hogy csak saint :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Csak Mag vagy Saint, ha alaposak akarunk lenni.:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Én az XT-met utáltam, úgyhogy +1 szavazat a Juicy-ra.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Hope csak Vole szerint jó, mindenki más szerint szar, én is utáltam mindet:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
a forumon elég vegyesek a tapasztalatok vele

van akinek nagyon bejött, van akinek nagyon nem (asszem belõlük volt több)

szervízháttér elvileg van nálunk, gyakorlatilag nem tudom... de mostmár legalább van forgalmazó
persze azt érdemes hozzátenni, hogy bármi kell, írsz egy levelet a hopenak és küldenek angliából kis csomagot ;) szal rendesek

a juicy cserébe meg egy jó fék, sokan ahsználják, itthon van minden hozzá a nagyobb boltokban, és talán még olcsóbb is..?

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
értem! A Hope árával és mûködésével (+szervízháttér) van bajotok??? Kérdezem mind ezt azért, mert ránézésre ez a legmeggyõzõbb vas az összes közül. Amúgy én is a juicy felé hajlok, de ezért gondolom megkérdezlek titeket is.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
egyre tobbet talalkozok hope-okkal, es egyre jobban utalom oket. malnaval ertek egyet. volt 4dugos XT-m, imadtam, de mar oregecske, lehet kesobb bajos lesz alkatreszt talalni hozza. most juicy5-om van, de mivel meg csak 2 napja van meg, semmit nem tudok mondani rola :) ettol fuggetlenul szerintem is avid lesz a befuto
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
sztem juicy

hope az ugye.. hát szép meg jó, de soha az életben ;) a régi sh meg nagyon jó kis fék, de no, eljárt felette már az idõ

bár ha ez nem zavar, akkor az is van olyan jó választás mint a juicy, alkatrész mind a 2höz lesz