Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
18557 replies to this topic

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
a hope állitólag nem olyan jó, bár van akinek bejön. majd december környékén úgyis kiderül h melyik a jobb. ha nincs más akkor saint. de több mint valószinû, mert ebike árakkal adapterekkel tárcsák nélkül kijön 65-be alligator olajjal.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
szerintem várd meg még a hope uj fékét isaz sem fog talán többe kerülni mint ezek...
Ultimate jó hogy drága a karbonos téma miatt,Code meg zsír uj

Saintel sem fogsz szerintem roszul járni,én egyet próbáltam,de meggyõzött.Pedig sima gyári betétek voltak deemax kerekeken 2,8es misi külsõkkel ~nem egy pihe kerék volt...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
ha jól sejtem akkor ez majdnem louise fr árban van, meg gustav árban. az nem kevés.
na de majd kiderül. én maradok a saintnél szerintem. bár annak is lehetne valami 2 csavaros karja h ne kelljen a markolatot piszkálni.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
Ha Istenes lesz akkor akár meg is érheti.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts

sztem tél végén, nem hinném hogy hamarabb itt lesz.... Valaki tud valami irányárat mondani nekem az új Juicy Ultimate-rõl?

Pinkbikeon találtam..

Prices:
Juicy Ultimate 160 Front: $280 USD
Juicy Ultimate 140 Rear: $280 USD
Juicy Ultimate 160 Rear: $280 USD
Juicy Ultimate 185 Front: $285 USD
Juicy Ultimate 185 Rear: $285 USD

ez meg Avid Juicy Code
Juicy Code 185 Front: $230 USD
Juicy Code 185 Rear: $230 USD
Juicy Code 203 Front: $235 USD
Juicy Code 203 Rear: $235 USD

Ultimate-re azt írja, szeptember vége-október eleje körül jön

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
bár ahogy nézegetem a louise fr se lehet rossz. csak egyik durvulós magura fék se pm rögzitésû, szal mindenképpen sufnizni kell valami adaptert.
a gustav meg amúgy is drága, hát még tuning cuccokkal.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
elvileg az 210es tárcsához van,lort kérdezd hogy mi a stájsz!

szép lessz még az uj magura fr fék,az uj tárcsával,csak persze azt lehet külön venni hozzá..

basszus a lila vagy mien mag kb 1cm fékkarúttal jó a hátsó az ujabbik az meg mint egy v fék...
eszemmegáll

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
szerintem nem lessz ócsó mulatság...
csak a felhasznált anyagokból itélve.
kérdésem az lenne h a gustavot lehet adapterezni 8" pm felfogatáshoz? mert azt írja a magura honlapján h mindenféle adapter létezik hozzá, csak konkrétat nem ír. azt tudom h boxxerhez van adapter. de h bármilyen pm rögzitéshez lenne azt nem tudom.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

És az avid code mikortól jön?

sztem tél végén, nem hinném hogy hamarabb itt lesz.... Valaki tud valami irányárat mondani nekem az új Juicy Ultimate-rõl?

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
És az avid code mikortól jön?

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
nem is kell lecserélni ha csak nem vagy grammániás (vagy túl nagynak érzed a fékerõt.)

Manatic1

Manatic1

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Hátul van a 203as tárcsa. Többek között azért mert CSAK 203as tárcsája volt a srácnak akitõl vettem. Jah és merevvázba. EGyenlõre nem volt pénzem lecserélni.

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 posts
Köszi a válaszokat,Így már biztos,hogy marad az ötös!Spóroltatok nekem kb 10ropit:)

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
ha nagyon jó lessz akkor lehet h én is benevezek egyre. bár csinálhatták volna monobobyra az összes féktestet, bár akkora jelentõsége nincs végülis.

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
Szerintem nincs értelme amiatt a nyomáspont állitó miatt a drágább 7-est venni. Attól nem fog jobban, csak tényleg sérülékeny, egy plussz hibaforrás-lehetõség. Viszont mindenképp érdemes lenne a 2007-est venni (akármelyikbõl). Elvileg nem lesz drágább, viszont jobb tárcsával lesz (clean sweep-szerü), és már az 5-ös fékkarja is 2csavaros bilincsü lesz, ha jól láttam képen. A Price Point-on már kapható, itt nemtom mikor lesz, bár sejtem...
Én arra gyúrok :)

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
én is úgy hallottam h csak abban a piros nyomáspontállitóban különbözik az 5-tõl a 7. szerintem nem kell az oda. én legalábbis meglennék nélküle is. a fékerõ állitólag ugyanakkora.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

villára?:) szted elõre lesz?? dehogyis ..hátra sõt lemerem fogadni merevvázba..tod ahol szükség van rá..:)

miért mi a baj egy nagypizzával hátul?

tom, sablonszöveg hogy oda nemkell. de van aki megy úgy hogy kellhet.

Viko: egy könnyen letörhetõ nyomáspontállítóka:)
nekem 5-ös volt egy ideig, teljesen meg voltam vele elégedve, meg merem kockáztatni fog úgy mint egy hayes vagy egy saint.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
varjuk ki a veget

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Manatic1 !
Milyen Villara tedted a 203-mas tarcsat, ha szabad kerdeznem?

villára?:) szted elõre lesz?? dehogyis ..hátra sõt lemerem fogadni merevvázba..tod ahol szükség van rá..:)