Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18554 hozzászólás a témában

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Hi! Azt szertném megkérdezni hogy egy Hayes MX-2-es tárcsafék, 203-mas tárcsával, fél évesen, adapterrel megér-e 16 ezer HUF-ot?? A tárcsának nincs semmi baja! Sõt semminek sincs semmi baja! Üdv: isi

Kizárt. Ennyibõl simán vehetsz alig használt olajosat is, igaz kistárcsával.

Meg állítólag ez nem is fog túl jól.

Szal akkor inkább Avid.

isi

isi

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Hi! Azt szertném megkérdezni hogy egy Hayes MX-2-es tárcsafék, 203-mas tárcsával, fél évesen, adapterrel megér-e 16 ezer HUF-ot?? A tárcsának nincs semmi baja! Sõt semminek sincs semmi baja! Üdv: isi

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Hali lenne egy kérdésem, mégpedig az, hogy a hayes sole tárcsafékhez "PM", vagy "IS" tipusú adapter kell (a 160-as hayes tárcsát 203-asra akarom cserélni) És amúgy mi a különbség a "PM" és az "IS" között?
United Merida Freerider<------------>Live Free for Freeride
Mit jelent az, hogy trekking?

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

miért nem inkább az agyból szedsz le?

Én is ezt tenném inkább, még szerencse hogy nem CL-os az agy. :D
Vagy tévedek?

Mert akkor ez nem egy választható opció.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ja ha te gyakrabban cseréled az agyakat, mint az alsógatyád ... :D

inkább legyen egy 10-ezres agyam eladhatatlan, mint egy 70 ezres telóm. de te tudod ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
és utána minden elsõagyból marassak le, mert nem jó a villához? ugyanmár. plusz az az elsõagy utána leadhatatlan, amibõl lemarattam.
marad a villa reszelés, csak pár tized mm-t kell leszedni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
miért nem inkább az agyból szedsz le? neked úgyis van otthon az "én elsõ síkmaróm" :D nekem ugye a scotton volt így megoldva hogy beférjen a 160-as tárcsa.

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

"is standard"

Paraszti eszemmel én is azt hittem, de a gyakorlatban ez nem igazolódott. :(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

próbáltad már más aggyal a tárcsát?

"is standard" a távolság. a többi agyon is ugyanott van elvileg a féktárcsa felfogatás távolsága, mint ezen az agyon (ami egy hügi) - amugy lesz alkalmam kipróbálni egy hope xc-n is, de nem várok változást.
maga a féktárcsa vastagabb, abból adódóan, hogy az aluminium tárcsa(közép) ugyanazt a merevséget több anyagmennyiséggel tudja csak elérni.
legalábbis más acéltárcsákkal nincs baj.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

a hope rotor nem forog el a manitou villám postmount fékrögzítése miatt. LOL? az ba.zdmeg. reszelhetem szét a villát.

próbáltad már más aggyal a tárcsát?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
eléggé etalon közeli a hopenak a floatin rotorja
nem tudom mi lehet a gáz a fékekkel,ami itt van pécsen az ujabbik mono 4 az eléggé meggyõzõen fog egy budget bbb betétel egy v10esben...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

ára olyan 10-13e/db
szép, talán könnyebb és merevebb mint az átlagos tárcsa.

Az egész korrekt, én azt hittem van vagy 20k darabaj, teló után akarok tárcsákat, elõször Marta SL-re vagy a hullámos Hayes-re gondoltam csak ezek is 17-20k körül mozognak (az meg nagyon drága nekem) és ha Rob-bácsi is ennyire szereti akkor biztos nem rossz......na de ki tudja mit hozz a jövõ

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
ára olyan 10-13e/db
szép, talán könnyebb és merevebb mint az átlagos tárcsa.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

ilyen villát a kutya nem vesz.
130-at mozog, de nem átütõs, és nem 45 ezerért adom. tehát a vásárlók 99%-a kilõve, aki "street/dirt/freeride/dh" villát keres, lehetõleg mindet egyben.
amugy is rá van irva, hogy no stunt riding, meg hogy only for cc, meg ezek a buta szövegek.
kis reszelés nem fog megártani neki, utána ugyis lefestem a reszelést, alig lesz észrevehetõ.

Hát te tudod, de mért olyan fontos az a Hope rotor, annyira jó lenne?
160-asban mennyit nyúznak le rólam érte?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ilyen villát a kutya nem vesz.
130-at mozog, de nem átütõs, és nem 45 ezerért adom. tehát a vásárlók 99%-a kilõve, aki "street/dirt/freeride/dh" villát keres, lehetõleg mindet egyben.
amugy is rá van irva, hogy no stunt riding, meg hogy only for cc, meg ezek a buta szövegek.
kis reszelés nem fog megártani neki, utána ugyis lefestem a reszelést, alig lesz észrevehetõ.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

a hope rotor nem forog el a manitou villám postmount fékrögzítése miatt. LOL? az ba.zdmeg. reszelhetem szét a villát.

nehogymár szétreszeld, inkább add el és vegyél bele másik villát....szétreszelten hogy fogod eladni wazz....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
a hope állitólag nem olyan jó, bár van akinek bejön. majd december környékén úgyis kiderül h melyik a jobb. ha nincs más akkor saint. de több mint valószinû, mert ebike árakkal adapterekkel tárcsák nélkül kijön 65-be alligator olajjal.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerintem várd meg még a hope uj fékét isaz sem fog talán többe kerülni mint ezek...
Ultimate jó hogy drága a karbonos téma miatt,Code meg zsír uj

Saintel sem fogsz szerintem roszul járni,én egyet próbáltam,de meggyõzött.Pedig sima gyári betétek voltak deemax kerekeken 2,8es misi külsõkkel ~nem egy pihe kerék volt...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!