Én is gondoltam rá, csak túlságosan átfogó írást nem leltem. Szóval akkor ha lent a féken rányomom a fecskendőt olajjal, majd fent a fékkaron is rácsavarom a másik fecskendőt olajjal, akkor ha felváltva beletuszkolom az olajat, akkor a felsőbe egy idő után kipumpálódik a levegő. Rosszul tudom? Bár nemtudom, hogy a fecskendővel a másik fecskendőt be lehet-e nyomni a rendszeren keresztül.
Most nincs időm keresni de youtube-on láttam videót. Megtévesztően írtam. A féktartályt nagyjából úgy kell állítani, hogy a fedele vízszintes legyen és levenni a fedelét. Arra a részre nem tudsz fecskendőt csatlakoztatni, mert az egy felül teljesen nyitott tartály, csak utántölteni tudod vagy leszívni az olajat (ehhez jól jöhet egy fecskendő vagy akár más is).
A videón úgy csinálta, hogy teleszívta a fecskendőt olajjal, rácsatlakozott a féknyeregnél a csőre, megnyitotta a csapot a féknyergen és a fecskendővel kifelé szívta az olajat. Közben a tartályba lehet egyenletesen adagolni egy másik fecskendővel (vagy akár mással is). Emlékeim szerint fordítva is csinálta, a féknyeregre csövön keresztül csatlakoztatott fecskendőből nyomta az olajat felfelé és felül leszívta a felesleget (a fecskendőből úgyis felmennek a buborékok a fecskendőbe, tehát onnan nem pumpált be levegőt).
Vannak még apróbb trükkjei is, videókat kellene megnézni.