ok kösz a tippet kipróbálom majd ezt minden meredekösvény utûáán megcsinálod vagy elég ride elõtt vagy után?
ride elött!
és ne simavizzel,hanem valami brutál szénsavas ásványvizzel!!!
ha igy se megy akkor rakhatod vitrinbe!
Hope 4ever!
ok kösz a tippet kipróbálom majd ezt minden meredekösvény utûáán megcsinálod vagy elég ride elõtt vagy után?
mitõl van az h juicy 5öm hol fékez rendesen hol nem?
eddig nem volt vele gond de most folyamatosan csinálja.
mi lehet a gond? vmikor még 2 ujjal is alig tom lassítani, vmikor 1 ujjal blokkol bárhol.
A Hayes és az Avid post mount adapter között van különbség?
Fel tudom tenni hayes p.m. adapterrel az avid tárcsát?
Elõre is köszi
Oldalunk: Endless ride...
Itt van egy bringa mellettem, 2008-as BB7-tel szerelve. Az adapteren kívül semmi különbséget nem látok.
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem tárcsafékekkel kapcsolatban:Elõre is köszönöm a válaszokat!
- Mi a különbség elsõ és hátsó mechanikus tárcsafékek között általában?
- Elképzelhetõ hogy ez modell specifikus?
- Konkrétan a 2008-as Avid BB7 Mountain érdekelne, elképzelhetõ hogy az elsõ és a hátsó különbözik?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
RAUH-Welt
B E G R I F F
a nagyobb tarcsa jobban hul. szoval nem mond butasagot a kollega. foleg a 95kilojaval. en megprobalnek egy 180-ast. a 203 az mar tenyleg tulzasnak tunik. meg nem is biztos hogy elfer.
valami boltba ha bejaratos vagy, megkerheted a sracokat hogy fogjanak egy tarcsas hatso agyat vagy hatso kereket, es rakjanak ra egy tarcsat. csak mittudomen 2 csavarral nagyjabol odafogatva. es tegyetek bele a bringaba megnezni, hogy elforog-e
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
RAUH-Welt
B E G R I F F
A fék fog mint a satu, nem azzal volt a baj, hanem hegyrõl lefelé egy idõ után már rohadt forró volt a fék. Sztem sötétben tuti világított volna
És hát a nagyobb tárcsa épp erre való.. kevésbé melegszik, jobban hûl és nem utolsó sorban jobban fog.
Trance
Felesleges, 180 is bõven elég. Én nehezebb vagyok, de a 180-assal is simán satu ha úgy alakul (a külsõ hamarabb megcsúszik).
mod.: ha ez sem elég, akkor már a fék a gyenge és akkor inkább azt cseréld