Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
18554 replies to this topic

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
milyen árban mozognak egyébként ezek a tárcsák?

mondjuk ez sem hülyeség:http://www.dirtydogm...skullbucket.htm

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

Láttatok már ilyen tárcsákat? Nagyon jól néznek ki, csak kár, hogy annyiba kerülnek, mintha aranyból lennének...

CRC-n régóta árulják
Sei, soku Si.

Psy

Psy

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Láttatok már ilyen tárcsákat? Nagyon jól néznek ki, csak kár, hogy annyiba kerülnek, mintha aranyból lennének...

lugmug

lugmug

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Akkor ugyanaz, mint a mechanikus, de ezt nem mertem Pünkösd vasárnap Mályinkán szétkapni. (Enyhe nyikorgással combosítottam föl Bánkútra.) Legközelebb okosabb leszek, köszönöm a segítséget.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Mármint kivenni a fékpofát? Megfogod a kis bütykit, elhúzod a pofát a féknyereg közepe felé, majd kihúzod. A pofákat is nyomorgathatod, csak úgy fennáll a veszélye, hogy megsérül a felületük, plusz, ha közvetlenül a dugattyút tolod vissza, akkor látod, mikor mentek vissza a helyükre, és hogy párhuzamosan állnak-e.

A post-odat módosíthatod 15 percen belül a >Módosítás gombbal. Célszerû használni, mert vmi moderátor majd kioszt ien figyelmeztetõ izét. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

lugmug

lugmug

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Magyarul a pofákat nyomkorásztam vissza, nem túl sikeresen...

lugmug

lugmug

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Igen, így csináltam, csak nem mertem kivenni a pofákat, mert 3 hónapos, és elõtte bowdenesem volt. Lehet errõl valami leírást találni a neten, hogy hogy kell? Köszi

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Kerék ki, pofák ki, dugattyúkat óvatosan visszatolod a helyükre vmi nagyobb csavarhúzóval mondjuk, pofák vissza, kerék vissza.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

lugmug

lugmug

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok! Tipp(ek)re lenne szükségem. Mi a teendõ, ha gumicserénél véletlenül meghúztam a fékkart (Hayes 9),és a két betét nem nagyon akarta maga közé visszaengedni a tárcsát? Szétfeszítgettem, beszuszakoltam, azóta meg muzsikál.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

A hang majdnem teljesen elmúlik, de az érzés megmarad, tapasztalat. Fogadjunk csak elõl érzed és fõleg kis sebességnél vagy amikor nagyon húzod a fékkart és aszfalton próbáltad.

ez így van

dr.gonzo

dr.gonzo

vendég

• fórumtag
  • 13 posts

Bowdeneshez kell akkor Pest/Buda Velvart
olajoshoz meg Goodridget keress!abbol van szin választék:
http://www.chainreac...aspx?BrandID=60

tanx

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

van nekem Saint fék, abban lakik egy vadi új BBB betét, meg hozzá szintén vadi új hayes v6 tárcsa (1 napos)....fog rendesen de ilyen buzi daráló hangot ad, állítgattam hátha nem párhuzamos a betét meg a tárcsa de csak darál a mocsok.....bekopik akkor elmúlik vagy ráb***tam?

A hang majdnem teljesen elmúlik, de az érzés megmarad, tapasztalat. Fogadjunk csak elõl érzed és fõleg kis sebességnél vagy amikor nagyon húzod a fékkart és aszfalton próbáltad.

A sebesség mindent megold.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
nem kéne neki darálni ha zsir uj a pofa is meg a tárcsa is.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
van nekem Saint fék, abban lakik egy vadi új BBB betét, meg hozzá szintén vadi új hayes v6 tárcsa (1 napos)....fog rendesen de ilyen buzi daráló hangot ad, állítgattam hátha nem párhuzamos a betét meg a tárcsa de csak darál a mocsok.....bakopik akkor elmúlik vagy ráb***tam?

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

udv

tud valaki segiteni abban, hogy szines fekcsovet (kek, piros stb) hol lehet beszerezni???

kosz az infokat

Bowdeneshez kell akkor Pest/Buda Velvart
olajoshoz meg Goodridget keress!abbol van szin választék:
http://www.chainreac...aspx?BrandID=60

dr.gonzo

dr.gonzo

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
udv

tud valaki segiteni abban, hogy szines fekcsovet (kek, piros stb) hol lehet beszerezni???

kosz az infokat

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
én sosem tettem ilyent, ha megsült utána is fogott 2-3 fékezés után

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

ok kösz a tippet kipróbálom majd ezt minden meredekösvény utûáán megcsinálod vagy elég ride elõtt vagy után?

ride elött!
és ne simavizzel,hanem valami brutál szénsavas ásványvizzel!!!
ha igy se megy akkor rakhatod vitrinbe!

Hope 4ever!

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
amig nem hült le a tárcsa,addig nemkéne eröltetni a vízzel locsolást...nem hálálja meg...

kona shredbe pedig a max tárcsaméret:7"(láttam egy megoldást,amivel befér a 8" tárcsa is de az gányolás és nem egy életbiztositás-szvsz a 7" biztonságosan befér);amugy a kona dirt gépei közül a stuff fogadja a 8"tárcsát,meg talán még a cowan-de ebbe nemvagyok biztos

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
ok kösz a tippet kipróbálom majd ezt minden meredekösvény utûáán megcsinálod vagy elég ride elõtt vagy után?