Próbáltam bele több olajat tenni, úgy látszik bizonyos fokig mûködik. Kicsit kijjebb toltam a dugattyút is. De jó lenne valami jobban kontrollálható megoldás.
Akkor majd az okosok nekem is 2 hete van XTR hidrásom :-))
No tapasztalat,még:-)
Próbáltam bele több olajat tenni, úgy látszik bizonyos fokig mûködik. Kicsit kijjebb toltam a dugattyút is. De jó lenne valami jobban kontrollálható megoldás.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A fékkar távolsága már rég rendben van, már nem akarom távolabb a kart a kormánytól. Ha a féktest felõl akarom leírni, akkor azt szeretném, hogy a fékpofák gyorsabban érjenek el a tárcsához, a köztük lévõ rés kisebb legyen.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
hát ez egy ígen mívesen fogalmazot szép kerek történet volt.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
bárhol, már csak olyan vanHol kaphatok aluhátas Avid betétet?
...
Hol kaphatok aluhátas Avid betétet?
RAUH-Welt
B E G R I F F
...szerintem ez az az új fajta betét amire gondolsz (kb egy ezressel többe fáj mint az eddigi), a hátulja aluminiumból van így jóval könnyebb (11g a régi 25g), bár ez engem nem izgat fel....
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960csao !! légyszi segitsetek ! vettem két avid code féket és a fékarjával nem tudom hogy mitkel csinálni mer anyira kiáll mvalahogy hogy alig érem el .. lehet valami csavarral álitani rajta ami közelebb huzza vajon ??
node kérdés h mien fékpofát ajánlotok ha kikopik a gyári? Ismerõs monta h van valami uj gyári betét külföldön kapta és külföldi pálya után is simán fogott, ezzel kapcsolatba valaki valamit?
hát ez egy ígen mívesen fogalmazot szép kerek történet volt.Jött tegnap a boltba egy ember, elment egyszer csak úgy a hátsóféke. Juicy 5.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960