egy hete meg ez volt a legjobb fek a vilagon
Csak tudnám, mikor mondtam ilyet.
egy hete meg ez volt a legjobb fek a vilagon
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
A sebesség mindent megold.
Helooo
Szeretnék informálódni hogy: Van 1 Magura Louise hátsó fékem 160mm, le szeretném cserélni 185mm tárcsára, és nem tudom pont Magura-hoz kell adapter vagy felrakhatom valami Avid adapterrel is?
Azt tudom hogy kell hogy kinézzen csak az nem akitõl rendeltem :wallbange
RAUH-Welt
B E G R I F F
Avid BB7. Elsõ km-ek.
Miután a csiszolás lekopott a tárcsáról, hátsó fogott rendesen, elsõvel baj volt. Kicsit bepánikoltam, így locsoltam rá egyszer vizet, aztán megtörölgettem. Na ez az, amit nem szabad. Így ezután olyan 50 km meg sok 40-rõl tõfék kellett neki, hogy fogjon. Még most sem az igazi, de már alakul. Viszont visít. Ezzel együtt kell élnem akkor? Takarítást ne mondjátok, mert ismerem.
Nocsak ennyi lett vón'.
RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Ne szíjjad mán a vérit van baja így is még ha nem is nagy.madzagos tárcsaféknél hol van munkahenger ?
Hali!
A minap vettem egy 2008-as Avid BB7-et, viszont "nagy" izgatottságomban a külsõ oldai (mozgó betét) állítócsavarját tökig betekertem és így a munkahenger kijött (hiába tekertem visszafelé az állítócsavart). Visszarakni idõ hiányában nem tudtam (meló miatt), de nyugtassatok meg,h ezzel nem tettem kárt benne.. Ahogy néztem, a munkahenger vékony "szárán" van egy pici alátét szerü (ettõl nem megy vissza),gondolom ez akadályozza meg abban is,hogy magától kiessen/lötyögjön. Azt ha kicsit összenyomom és bemegy,akkor minden okés, ugye?
Esetleg volt már vkinek ilyen "problémája"?
Remélem érthetõ voltam és dobtok egy kis helpet
Thx elõre is!
Üdv, Ger
mechanikus fék, nem igazán lehet benne kárt tenni.Hali!
A minap vettem egy 2008-as Avid BB7-et, viszont "nagy" izgatottságomban a külsõ oldai (mozgó betét) állítócsavarját tökig betekertem és így a munkahenger kijött (hiába tekertem visszafelé az állítócsavart). Visszarakni idõ hiányában nem tudtam (meló miatt), de nyugtassatok meg,h ezzel nem tettem kárt benne..Ahogy néztem, a munkahenger vékony "szárán" van egy pici alátét szerü (ettõl nem megy vissza),gondolom ez akadályozza meg abban is,hogy magától kiessen/lötyögjön. Azt ha kicsit összenyomom és bemegy,akkor minden okés, ugye?
![]()
Esetleg volt már vkinek ilyen "problémája"?
Remélem érthetõ voltam és dobtok egy kis helpet
Thx elõre is!
Üdv, Ger
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nem állítható csavarral a nyomáspont. veszel egy leharcolt fékpofát, lelégtelenited azzal, és visszateszed az újat. igy több olaj lesz a rendszerben.Próbáltam bele több olajat tenni, úgy látszik bizonyos fokig mûködik. Kicsit kijjebb toltam a dugattyút is. De jó lenne valami jobban kontrollálható megoldás.
2009-es cucc, az LX-et váltja montis vonalon. (az LX trekking alkatrészcsalád lesz)Láttam ezt az uj családot SLX2009.
Kategoriaba hova sorolhato mert shimno oldalan meg nincs is?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Próbáltam bele több olajat tenni, úgy látszik bizonyos fokig mûködik. Kicsit kijjebb toltam a dugattyút is. De jó lenne valami jobban kontrollálható megoldás.