döntsd el h mire kell meg mennyi lóvé van
![:D](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
mert szar.....ennyi az indok
kissebb a pofa is pl.....meg nem fognak egyszerûen
mert szar.....ennyi az indok
kissebb a pofa is pl.....meg nem fognak egyszerûen
stroker ryde-ot meg ne vegyél....Strokerbõl a ryde lenne, az fix, minimalizáltak a lehetõség szerinti költésgeim sajnos.
Unoka öcsém gépén amit én raktam össze, vannak stroker-ek, de emlékezeteim szerint nagyon haraptak. Annyira elmarad fékerõben a juicy 3, hogy nem érdemes azt venni? Mondjuk több ember ötleteit is várom, mert több szem többet lát ugye. Ergo aki tud írjon legyen szives, hogy neki a 3 közül mi van, vagy mi ajánl, tapasztalatok ?!
-hayes stroker
-avid juicy 3
-vagy shimano br-m486
Remélem van itt pár lakó, akinek vannak élményei ezekkel a fékekkel. Az érezhetõ darálásról már letettem, a fékerõ növelése jobb lenne, viszont "mérges pitbull"ok harapását sem akarom a tárcsáimra.
Ergo aki tud írjon legyen szives, hogy neki a 3 közül mi van, vagy mi ajánl, tapasztalatok ?!
-hayes stroker
-avid juicy 3
-vagy shimano br-m486
Unoka öcsém gépén amit én raktam össze, vannak stroker-ek, de emlékezeteim szerint nagyon haraptak. Annyira elmarad fékerõben a juicy 3, hogy nem érdemes azt venni? Mondjuk több ember ötleteit is várom, mert több szem többet lát ugye. Ergo aki tud írjon legyen szives, hogy neki a 3 közül mi van, vagy mi ajánl, tapasztalatok ?!
-hayes stroker
-avid juicy 3
-vagy shimano br-m486
Remélem van itt pár lakó, akinek vannak élményei ezekkel a fékekkel. Az érezhetõ darálásról már letettem, a fékerõ növelése jobb lenne, viszont "mérges pitbull"ok harapását sem akarom a tárcsáimra.
Miért van az,hogy elöl ( avid bb7)-es fékem van, és a régi tektro V fékemmel fejre tudtam állni, evvel meg nem? kb 3 honapja van meg, viszont azóta elég keveset bicoztam, az létezik, hogy még nem kopott be? dehamár bekopott, és mégis ilyen, akkor mit tudok csinálni?
Halihó!
Használtam Avid, Shimano, Hayes és Hope tárcsát is, jelenleg XT fékem van Hayes tárcsával és nagyon szépen fognak.
Szerintem a Juicy fékek nem olyan extra jók, én inkább stroker-t vásárolnék persze a hozzávaló hayes tárcsákkal.
Én személy szerint shimano párti vagyok. Volt SLX fékem, ami nagyon jó volt, de váltottam XT-re, ami számomra a csúcs (igaz, most a hidegtõl beszart).
Stroker trail -t rövid ideig használtam, de nagyon tetszett, tudom ajánlani.
Volt még Hope-om is, de azt az ár miatt nem említeném (persze brutál jól fogott).
Illetve a legújabb 2010 Shimano Deore tárcsafékeket is megemlíteném.
Üdv!