Akkor meg minek 203-s pizza?
csak mert az volt rajta eredetileg
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
Akkor meg minek 203-s pizza?
mindenkepp az alus xt tarcsa lesz, csak az a kerdes, hogy ott erdemes e 203as helyett 180asra downgradelni? legalabbis konkretan tokonszurnam magam, ha rakoltok meg x ezer ftot erre a fekre, es utana is nyekereg.
szerintem inkább ruházz be egy xt tárcsára. nekem is nagytárcsa(cleansweep g2) van elöl, szintén cincog, így amint lehetõségem lesz rá, nálam is xt kerül föl.
meg vmi kimaradt: mivel idegesit a 203as tarcsa rezgese, erdemes visszamenni 180asra? nincs errol vmi meres, hogy mennyivel csokken a fekhatas?
miert nem ramolod le rola, es adod el a bringat a hayes fekkel?
vkinek ebben tapasztalata?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
hidraulikus fekrol valtani bb7 fekre nagy hulyeseg lenne? annyit jot irnak rola. az egyszerubb szervizelhetoseg, szeleskoru allithatosag es alacsonyabb karbantartasi koltseg vonzo. mennyiben lenne mas a gyakorlatban?
hayes stroker ryde, magura julie/louise, avid juicy 3 fekekhez volt szerencsem. a louise tetszett eddig a legjobban - azt tenyleg tudtam egy ujjal adagolni.
Köszi : ).
Majd belinkelem, hogy milyen lett (ha mûködik...)!