Egy egyszerû kérdésem lenne. Melyik tárcsa jobb, roundagon 160mm vagy hayes v6?
Haver szerint az avid, szerintem meg hayes

Nincs lényeges különbség.
Egy egyszerû kérdésem lenne. Melyik tárcsa jobb, roundagon 160mm vagy hayes v6?
Ride everywhere.
.
ezek a konnyitett alligator tarcsak (aries/cirrus, starlite) milyenek? a starlite szimpinek tunik.
Elsõ adapter: Hayes IS "7 (98-18640)
Hátsó adapter: Hayes IS "6 (98-15073) / 74-26
És ne linkelgess felesleges fotókat! Tudjuk milyen géped/villád van, mi az elképzelésed, és ehhez írtak javaslatokat.
pl innen választhatsz megfelelõket:
Hayes t
-- Bikemarket.hu -- Hayes
amit linkeltem (lefotoztam) az, ami a bringan volt
a felso hatul volt (180as pm-is), a masik meg elol (203as pm-is maxle). mi veluk a gond? en azon akadtam fenn, hogy amikor megneztem a hayes adaptereket, volt egy csomo fele pm-is adapter, vmelyik merethez tobbfele is, raadasul kulon az elejere es kulon a hatuljara.
ez alapjan barmilyen 180as ill 160as is-pm adaptert tudok hasznalni elore-hatra? mit kell figyelni? elso-hatso, maxle, vagy mi?
Arn!
Kicsit gondold át még egyszer, hogy mit is szeretnél, és miket linkeltél ide!
Amennyiben 180/160 tárcsa felállást szeretnél a kerékpárodra, Hayes adapterekkel, akkor elõre egy sima "7-es IS (pont az, amit linkeltél), hátra pedig egy "6-s IS (Hayes cikkszám: 98-15073, jelölés az adapteren: 74-26).
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sziasztok!
Érdekelne, hogy mi a véleményetek.Most építem össze a biciklimet, Kona Stinky váz,Boxxer Ride teló.A kérdésem az lenne, hogy milyen féket párosítanátok hozzá?Ami még fontos, súlyban a 120kg körül mozgok, és nem akarom hardcore DH-ra használni, inkább csak hétvégi harcos kategóriában, tehát nem durvulva.Szóval jelenleg két rendszer fekszik itt elõttem és el kell döntenem melyik megy a biciklire, melyik megy az apróra.
Hayes MAG G1-es féktestek,203as tárcsák elõl hátul
VS
Shimano BR-M755 2003, négydugattyús fékek, ugynazon 203-as tárcsákkal
A Hayes mellett az szól, hogy a legutolsó csavarig lehet hozzá mindent venni, a Shimano mellett pedig az, hogy ódákat zengenek róla és jobban is tetszik mint a Hayes.
Akinek esetleg van még érve pro/contra szívesen veszem és kiváncsian várom a hozzáértõk véleményét, mit javasolnak?
Elõre is köszönöm mindenkinek aki segít!
Üdv Nikolaij
Sziasztok!
Érdekelne, hogy mi a véleményetek.Most építem össze a biciklimet, Kona Stinky váz,Boxxer Ride teló.A kérdésem az lenne, hogy milyen féket párosítanátok hozzá?Ami még fontos, súlyban a 120kg körül mozgok, és nem akarom hardcore DH-ra használni, inkább csak hétvégi harcos kategóriában, tehát nem durvulva.Szóval jelenleg két rendszer fekszik itt elõttem és el kell döntenem melyik megy a biciklire, melyik megy az apróra.
Hayes MAG G1-es féktestek,203as tárcsák elõl hátul
VS
Shimano BR-M755 2003, négydugattyús fékek, ugynazon 203-as tárcsákkal
A Hayes mellett az szól, hogy a legutolsó csavarig lehet hozzá mindent venni, a Shimano mellett pedig az, hogy ódákat zengenek róla és jobban is tetszik mint a Hayes.
Akinek esetleg van még érve pro/contra szívesen veszem és kiváncsian várom a hozzáértõk véleményét, mit javasolnak?
Elõre is köszönöm mindenkinek aki segít!
Üdv Nikolaij