tehát ugyanolyan undírótó nyúlós takony mint a 2vel elõõti 4 dugós xt volt. azt is utáltam
csakis elixir
na, jelenleg az xt vs elixir versenyben az xt vezet minimálisan, de úgy látom hogy ez olyan 50-50% lesz. marad az hogy feldobok egy 20 ast

tehát ugyanolyan undírótó nyúlós takony mint a 2vel elõõti 4 dugós xt volt. azt is utáltam
csakis elixir
xt
never again!
két szett is fázós volt, és jött belõlük az olaj, pedig "az már nem az a széria". a garis csere féktest is szar volt.
szerintem. másoknak szerencséje (??) volt.
az erejével nem volt gondom, van benne elég. az extra modulálhatóság megszokható. kifnomultabb, jobban érezhetõ, "kényelmesebb" kezelhetõség mint az avid.
a kidolgozás így szemre tényleg jobb a shimano esetében, de mindez kevéssé vígasztalt.
egy gyors kérdés: normál XC használatra Elixir R vagy XT (2008)? árban kb most ugyanott vannak
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
egy gyors kérdés: normál XC használatra Elixir R vagy XT (2008)? árban kb most ugyanott vannak
avid:+relativ könnyû, szép, - sok negativ tapasztalat miatt (kidolgozottsága, és most a belsõre gondolok) nem javaslom
XT: + etalon belsõ, tükörpolir minden, könnyû légtelenítés, ásványi olaj, - nah az nincs
shimano párti vagyok, abban tuti nem csalódsz
hoppalanta, tényleg :-)
Esztergomban lakom, gondolom Budapest a legközelebbi alternatíva. Probike-ban vettem a gépet, oda is vinném vissza, bár nem ismerem a szervízüket.
Egyébként célszerû egy fékbetét cserének otthon nekiállni vagy az is szervízes mûsor? (tudva, hogy ez lenne az elsõ tárcsafékem, amit szétszedek :-))
hoppalanta, tényleg :-)
Esztergomban lakom, gondolom Budapest a legközelebbi alternatíva. Probike-ban vettem a gépet, oda is vinném vissza, bár nem ismerem a szervízüket.
Egyébként célszerû egy fékbetét cserének otthon nekiállni vagy az is szervízes mûsor? (tudva, hogy ez lenne az elsõ tárcsafékem, amit szétszedek :-))
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
.