Sok sör.
Sörbõl sosem elég.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Sziasztok gondom van.
Help.
Az van hogy ha nagyon hidegben tekerek, pl ma, felkeményedik a fékem, és el kezd enyhén fogni. Pedig két hónapja cseréltem olajat.
Azért most meg tettem megint, és utána ismét felkeményedett, tököm tele vele. Amúgy tökéletesen elégedett vagyok Shimano a cucc.
Ha valakinek van ötlete, vagy még jobb, tapasztalata ilyen ügyben, ne habozzon árulja el nekem is a titkot.
Mit tegyek hogy télen is gond nélkül tekerhessek ??
Megelõlegezvén köszönetet mondok az esetleges megoldásért.
Csaó.
B.
Bovdeneseknél ez valahol normális, ha nyomtál olajat a házba, vagy bezsíroztad a bovdent. Hidraulikust még nem teszteltem extrém hidegben.
varázs: volt bb7-em kb egy hétig. az, hogy rettentõ nehéz volt húzni, a vacak bovden+ház hibája vagy ez egyszerûen ilyen? nehezebb volt, mint egy V-féket, pedig a botlban úgy adták, hogy ez milyen klassz ház...
tudom, próbáltam is csökkenteni.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
sziasztok gondom van.
Help.
Az van hogy ha nagyon hidegben tekerek, pl ma, felkeményedik a fékem, és el kezd enyhén fogni. Pedig két hónapja cseréltem olajat.
Azért most meg tettem megint, és utána ismét felkeményedett, tököm tele vele. Amúgy tökéletesen elégedett vagyok shimano a cucc.
Ha valakinek van ötlete, vagy még jobb, tapasztalata ilyen ügyben, ne habozzon árulja el nekem is a titkot.
Csaó.
B.
Talán ezzel az adapterrel jobban jársz, mint amit "kisherceg" sporttárs ajánlott: SHIMANO ADAPTER FÉKHEZ ELSÕ PM/IS 180mm - Bringa Butik Webáruház
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
A Dartot cserélem Reconra.Hát én a dartra nem igen tennék 180 -as tárcsát nem elég merev, meg ha jól emlékszem gyárilag is max 160-ast ajánlanak.
Talán ezzel az adapterrel jobban jársz, mint amit "kisherceg" sporttárs ajánlott: SHIMANO ADAPTER FÉKHEZ ELSÕ PM/IS 180mm - Bringa Butik WebáruházTelót cserélek a Polarisomon,a mostani Dart PM-es féktest felfogatású,az utód Recon IS.Mi kell hozzá,hogy összehozzam a Reconnal a féktestemet,úgy,hogy a mostani 160-as tárcsa helyett 180-as legyen?A fék Shimano BR-M486.
akkumlátor, izzitószál rátekerve a tartályra...Sziasztok gondom van.
Help.
Azért most meg tettem megint, és utána ismét felkeményedett, tököm tele vele. Amúgy tökéletesen elégedett vagyok Shimano a cucc.
Csaó.
B.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->