Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18544 hozzászólás a témában

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Hali,
írtátok hogy nem olcsó a Goodridge. Akkor valami hasonló minõségû és olcsóbb kategóriájú fém fékcsõ?
Elõre is kösz

Clarks-ot,vagy Fibrax-ot keress!

http://www.clarkscyc...its-hayes-hoses

http://www.fibrax.co...7_41/index.html

Stefan85

Stefan85

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Hali,
írtátok hogy nem olcsó a Goodridge. Akkor valami hasonló minõségû és olcsóbb kategóriájú fém fékcsõ?
Elõre is kösz

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Sajnos még nincs. Tegnap vittem centríroztatni a kereket, ma estére lesz kész. Ez még csak amolyan elsõ találka volt. :) Furcsállom, hogy a többi Formulához is ilyen betét kell. Elvileg ez a legkisebb fékjük, ha jól tudom. A többi már erõsebb, a különbség pedig a dugattyú átmérõjében 2 mm. Nem hinném, hogy gyenge fék. A hátsó 160as is-pm adapter mm pontosan jó elõre hayes v7hez. Ha annyit tud mint egy bb5, akkor már boldog leszek, mivel volt 20 ezer a szett tárcsák nélkül.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
fékteljesítményrõl van már valami infó?

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Valaki tudja, hogy a Formula fékek itthon mennyire szervízelhetõk? Pl. ha bemegyek egy bicóboltba itt Szegeden, akkor tudnak hozzá alaktrészt szerezni, vagy csak egész féktest/kar stb cserélhetõ? Megjött a Formula RX, szép kék-fehér, jól néz ki, bár tényleg nyúlós és valóban láthatóan nyomja szét a féktestet. Ellenben a fékkar nagyon kényelmes, kézre áll.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.070 hozzászólás
ha új féket és tárcsákat is kellene vennem, én a hozzávaló g3 tárcsát venném, még ha várni is kell.
az elixir cr kb ugynaz, mint a sima r. tényleg kell neked az a pár apróság, ami a teljesítményét nem igazán, csak az árát növeli?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

dante05

dante05

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

Nem mondtad milyen évjáratút akarsz venni! De ha a formula th jó neked DH-ra ami könnyû cc-xc fék, akkor egy elixir5 bõven elég neked!

Igazatok lesz, bocs a néha modortalanságom miatt, úgy néz ki Avid Elixir CR mellett teszem le a voksomat 203-as tárcsákkal elõl hátul, ezt gondolom jobbat ismerik szervizelhetõségileg itt Mo-n mint a Formulát, már csak az lenne a kérdésem, hogy most sehol nem találok G3-as 203-as tárcsákat, de nekem nagyon bejön az XT tárcsa SM-RT76 is és nem is sokkal drágább, csak jó lesz ehhez a fékhez, vagy várjak míg lesz G3-as tárcsa?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Hali,
érdeklõdnék, hogy tudtok valami helyet, hogy hol tudnék Goodridge fékcsõt venni mtb fékhez? Hayes Stoker Trail- hez pontosabban.
Elõre is köszi

Itthon itt bár nem olcsó
Goodridge
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

meg az a baj a goodridge-el hogy a fitting se olcso hozza. csobol van nekem is otthon par szett.

nekem Hope van es istencsaszar. M4 elol X2 hatol 180/160 floating tarcsakkal soha jobbat.

akkor te sem bántad meg!:)
alkatrész van hozzá rogyásig,mióta megvan 1x kellett egyik fékkarban tömítést cserélni,ezenkívûl más hibát nem tudok neki felróni!
m4 elöl-hátul 200/200
szintén soha jobbat!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
meg az a baj a goodridge-el hogy a fitting se olcso hozza. csobol van nekem is otthon par szett.

dante05: legyszives ne irj uj hozzaszolast 2 percenkent. ha eszedbe jut valami, akkor 15percig tudod modositani amit utoljara irtal.

amit meg en nem ertek hogy a hayes-t mint markat miert kell total kiloni csak azert mert a stroker trail [a legolcsobb, legegyszerubb fekjuk] nem jott be? de persze nem akarok meggyozni senkit semmirol, nekem Hope van es istencsaszar. M4 elol X2 hatol 180/160 floating tarcsakkal soha jobbat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Kösz a linket,
még egy kérdés, itt a kit az most 1 párra érti(elsõ+hátsó) vagy külön az elsõ és külön a hátsó?

külön-külön

Stefan85

Stefan85

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Kösz a linket,
még egy kérdés, itt a kit az most 1 párra érti(elsõ+hátsó) vagy külön az elsõ és külön a hátsó?

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Nem is nagyon tudnék okosabbat ebben a kategóriában.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Easy. Találd ki mennyit kötelnél rá. Guglizd ki az összes létezõ tesztet (nyelvtudás elõny). Aztán dönts! Az avid alátétes megoldása pedig elég okos volt szerintem ...

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Nem mondtad milyen évjáratút akarsz venni! De ha a formula th jó neked DH-ra ami könnyû cc-xc fék, akkor egy elixir5 bõven elég neked!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Hali,
érdeklõdnék, hogy tudtok valami helyet, hogy hol tudnék Goodridge fékcsõt venni mtb fékhez? Hayes Stoker Trail- hez pontosabban.
Elõre is köszi

itt:
http://www.chainreac...aspx?BrandID=60

itthon nem nagyon kapni!

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

kánya: nem tudom hol nézted ezt az árat, de itthon 75000-ért láttam szettet, kint pedig 65000-ért a The One-t

Érdekes ,mert 53000/db tárcsa nékül.A tárcsa plusz 8=61000Ft

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Vagy kérdezd meg Gee Athertont hogy milyen féket használ? :)
Az már biztos jó lesz!
Feltöltött kép

Stefan85

Stefan85

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Hali,
Elõre is köszi

dante05

dante05

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
kánya: nem tudom hol nézted ezt az árat, de itthon 75000-ért láttam szettet, kint pedig 65000-ért a The One-t

igen annyi a 2010-es modell, de a 2009-est meglehet venni 65000-ért 50%-os akcióban pont ma néztem