Köszi hogy válaszoltál! Avid g3 tárcsái jók lennének az xt.hez? Mennyire tartósak? Egy a baj csak velük,hogy drágák!
Az avid G3as tárcsái jobbak mint a hayes V sorozat szerintem. De nyilván drágábbak is.
Köszi hogy válaszoltál! Avid g3 tárcsái jók lennének az xt.hez? Mennyire tartósak? Egy a baj csak velük,hogy drágák!
Nekem eddig a Hayes V tárcsa teljesen megfelel az igényeimen, BBB Fékbetéttel (puha) meg szerintem jól is fog.
Bringavarázs múltkor lemérte nem h a Shimano tárcsa (SM-RT75) 1,8 milliméter vastag, a Hayes V pedig asszem 2,1.
Szerintem merevebb is lehet a vastagsága miatt.
De azt nem tudom h Shimano féket be lehet e jól állítani egy Hayes tárcsáshoz
Az meg h mennyire tartós egy fékbetét..... hát azt nem lehet megmondani. Szerintem
Egy masik dolog ami alapjan kiderulhet, az a gyartas ideje. Kisherceg kepen az alulrol mutatott fekkaron ott van az FF kod. Ez 2007 juniusat jelenti.
A kodtablazat itt, az oldal aljan: Sheldon Brown's Shimano Bicycle Parts Page
Tudtommal minden fekkaron rajta van a gyartas ideje.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
tedd ki a hidegre
![]()
ás kiderül
Az imént szert tettem egy shimano xt br-m775 fék szettre. Most , hogy olvasgattam róla kicsit ráparáztam arra, hogy hidegben folyik - vagy mi... -. Ez zavaró mert nyomatom télen is. Vannak utalások arra, hogy ez a jelenség csak a 2008-as modellekre jellemzõ. Honnan tudom, hogy az amelyik a birtokomban van az melyik évjárat ? ( ránézésre pont úgy néz ki mint az aktuális modell a shimano honlapján ) Nektek vannak tapasztalataitok ezzel a hidegben gond van ezzel modellel címû jelenséggel kapcsolatban ? Orvosolható ?
Az imént szert tettem egy shimano xt br-m775 fék szettre. Most , hogy olvasgattam róla kicsit ráparáztam arra, hogy hidegben folyik - vagy mi... -. Ez zavaró mert nyomatom télen is. Vannak utalások arra, hogy ez a jelenség csak a 2008-as modellekre jellemzõ. Honnan tudom, hogy az amelyik a birtokomban van az melyik évjárat ? ( ránézésre pont úgy néz ki mint az aktuális modell a shimano honlapján ) Nektek vannak tapasztalataitok ezzel a hidegben gond van ezzel modellel címû jelenséggel kapcsolatban ? Orvosolható ?
Agyvásárlás elõtt állok, vennék is egy slx-et, de bezavart a centerlock-os féktárcsa rögzítés. Hallottam olyat, hogy a centeresnél idõvel elfáradnak a szegecselések, de ennek az ellenkezõjét is olvastam, miszerint jobb a szegecselés mint a hatcsavaros (IS). Centerlock-os tárcsákról vélemény? (slx tárcsában gondolkodok)
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.