Most már kiváncsi vagyok rá,hogy milyen féked van?Teszek vele egy tesztet,összehasonlítás képpen,hogy tudjam elképzelni mitõl ennyire "szarok" ezek 4dugós XT-k.
Mondjuk nem ártana tudni,hogy mekkora tárcsával,milyen gumival,a telót is megírhatod és nem utolsó sorban a fékezendõ tömeget.
eleve szmájlis végû mondatra "ugrottál".
amúgy momentán egy deore 575 meg egy hayes hfx mag. elõbbi a második legjobb amivel dolgom volt, (sose gondoltam egy shimanót szeretni fogok) a hfx-et nem nagyon szeretem, egy elõnye hogy bõ 8K meg 5 év után még a gyári betétek vannak benne. magasan a legjobb meg a régi magura luisa fr. mint fék a legjobb, csak szeret belevegõsödni. és nagyon kopik a betétje, eredetit nem lehetett szerezni anno, utángyártottal meg nem jó.
általam próbált cuccok közül valahogy úgy nézne ki a lista hpgy
1, régi lujza
2, deore 575
3, stroker trail
4, avid elixir r
aztán helyezés nélköl, lx, juici 7, újabb magura luisa, valami formula (k24 tán), és a végén a hayes sole meg a 4dugós xt.
avid code, saint valószínû még jobb lenne , de itthon nincs szükségem nagyobb fékerõre mint amit ezek tudnak.
2. kérdésed, akkoriban 88-90 kiló volt a fékezendõ tömeg, 2003-as fox f100Rl (a legjobb teló amivel dolgom volt