Nos,még ezt eldöntöm,de amit radnaib kolléga írt az M07-rõl,a rettentes mértékû kopás a teszten a többi pofához képest,ez azért elgondolkodtató. Az igazsághoz azért az is hozzátartozik,hogy nekem a pofák szinte vadiújak,mivel új a fékem,de a hátsó féktõl jövõ rezonálás hihetetlenül idegesítõ,és zavaró,ezért gondolkodtam a pofacserén.
De mivel a gyári mûgyantás pofa is puha,ezért lehet nem az m07-et kellene erõltetnem,hanem valami keményebbet,ami azért még fog is.
Az õszintét megvallva,még BBB is tervbe jött,mert azt egy kedves boltos ismerõsöm javasolta,hogy Dh-sok is szeretik,mert nem puha,de fog mint állat.
Szóval nem egyszerû a helyzet...
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy M07ti betétet hátulra,hátha megoldódik a rezonálás problémám,de sajnos nem lett jobb a helyzet. Eléggé puha ez a betét is,akárcsak a gyári (annál keményebbnek gondoltam) és szerintem nem túl sokkal jobb,mint a gyári betét...
A hétvégén tekertem vele kb 40-45km-t,és már most látszik rajta a darálás nyoma. Tény hogy baromira fog,de egyúttal a bemelegedett tárcsával használva,és a meleg tárcsára ráfogva,sajnos ugyanúgy berezonál a gép tõle. A héten kipróbálok egy olcsóbb fémes betétet is - alligator asszem - (egyik haver odaadja a sajátját) és meglátjuk a dolgot... Ha jó lesz,akkor veszek egyet újban,ha nem,akkor már csak a tárcsaméretre tudok gondolni,hogy a túl nagy méretû tárcsa lesz a rezonálás oka.