Õ az egyetemi mtb részleg túravezetõje is így heti 2x nagyobb túrát vezet, mindegy milyen idõ van, télen-nyáron. Pont emiatt két bringája van, hogy ha az egyik kiesik akkor is mehessen
Egyrészt nem semmi és nagyon szerencsés helyzetben vagytok, ha a munka, illetve tanulás mellett a hobbi is ennyire jól megfér és beleszorítható a napi programokba. Másrészt ha a szakma még kapcsolódik is hozzá, hát... Irigykedhetek? :-) Másrészt pedig, a doktoráláshoz egy jó nagy kalappal! ;-)
Canyon-os dolgot azért kérdeztem, mert filózgatok egy kb. 120-at mozgó mindenes gépen most már hónapok óta és kb. hetente mást vennék, de a Canyon mindig bent van a top 3-ban. Viszont nekem (is) nagyon fontos a megbízhatóság. Mivel szerencsére én is megtehetem, hogy heti 2-3x, télen is tudok bicajozni a munka mellett, nagyon kéne egy komoly tartalék a mostani AM bicaj mellé, ami bírja is a strapát. Így lenne mindig tartalék, ha az egyikkel gond van. Viszont pont a hozzászólásod gondolkoztatott el kicsit, hogy bár nem kell nekem nagy rugóút, de némi túlépítettség mégis jó lenne, tehát lehet, hogy ismét a 140-es rugóút felé kell somfordálnom és beáldozni kb. mínusz 1 kilónyi tömeget a megbízhatóság oltárán (azaz ennyivel nehezebb, de megbízhatóbb cucc felé orientálódni, Nerve XC szint felõl AM felé). Ja igen, és repesztettem meg már én is láncvillát, az AM fully-mon... ;-)
No de nagyon elkanyarodtunk a fékek témától! :-)