arn, köszi a képeket! már éppen kérni akartam...
tehetnél fel pár egészalakos képet is a bicajról.
no meg itt egy kep a fekkarokrol, hogy latszodjanak az aranyok, a tobbit meg majd a "ki milyen bringaval..." topikba.

arn, köszi a képeket! már éppen kérni akartam...
tehetnél fel pár egészalakos képet is a bicajról.
Mikor rakod össze? Majd írj, hogy milyen, nagyon kíváncsi vagyok.
meg ugyan nem szereltem fel a bringara, de az uj slx fekkar baromi finom szerkezet. erdekes, hogy az xt nyomaspont-allito csavarja is rajta van, csak nincs a csavarnak feje
ha tekergetem nemtom tortenik e vmi, mert nem nagyon latszik, hogy mi van a masik vegen, de annyira nem is hianyzik, az xtnel sem nagyon tudtam vele mit kezdeni.
fulpiszkaloval szedegetni a homokszemeket a bringabol mar bocs de baromsag.
Azért az felettébb érdekes hozzáállás, hogy ha neked nincs ilyen problémád, akkor az hype, a segítségnyújtás meg túlbonyolítás.
RAUH-Welt
B E G R I F F
na jo de te a forumozok kb masfel szazalekat kepviseled. a tobbsegunk csak turazgat meg ilyenek ahogy en is. de a hype meg a dolgok tulbonyolitasa az vilagbajnok szinten megy...
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
na jo de te a forumozok kb masfel szazalekat kepviseled. a tobbsegunk csak turazgat meg ilyenek ahogy en is. de a hype meg a dolgok tulbonyolitasa az vilagbajnok szinten megy...
RAUH-Welt
B E G R I F F