Nekem úgy tûnik a képekrõl, hogy az SLX nem monobody, hanem 2 darabból van.
Benéztem, a képeken az XT is 2 darabból van összerakva.
a bikecomponents kepei alapjan en nem latok erdemi elterest.
Nekem úgy tûnik a képekrõl, hogy az SLX nem monobody, hanem 2 darabból van.
Benéztem, a képeken az XT is 2 darabból van összerakva.
Ha már itt vagy...
Az új XT és SLX féknyergek között van valami különbség? Külsõre nagyon egyformának tûnnek...
roviden? szerintem egy uj szintet allit fel kategoriajaban biztosan, de lehet feljebb is. igazi "egyujjas" fek, finoman adagolhato, nagy tartalekokkal. a gyori "hegyekben" (amik tudvalevoleg nem leteznek) nem nagyon lehet oket megnyaggatni, majd ha a bakonyba eljutok, majd ott. mar most is brutalisan fog.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Komfortosság, fékerõ, állíthatóság, minden jöhet
Jut eszembe, mi volt a csomagban? Ahogy látom adapter és tárcsa az nincs, de adtak hozzá minden ilyet?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Arra mondjuk én is kíváncsi lennék, hogy a régi SLX nyereggel kompatibilis-e az új SLX fékkar. Valaki?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Komfortosság, fékerõ, állíthatóság, minden jöhet
Jut eszembe, mi volt a csomagban? Ahogy látom adapter és tárcsa az nincs, de adtak hozzá minden ilyet?
majd ma tekerek vele egyet, aztan leirom a velemenyem - vagy milyen tesztre gondolsz?
bikecomponentsrol, de van az bikediscountnal es az actionsportsnal is.
Nekem a PM állandóan elmászott a fékezésektõl. Ha meg túltépem, a villában lévõ menetet kockáztatom. Én most elõl PM, hátul IS rendszerrel megyek, s a hátsó IS-el soha nincs ilyen jellegû problémám. Beállítani EGYSZER macerás volt - ja és meg kell tanulni a kereket ugyanoda visszarakni. Számomra szürreális, hogy a PM féket használók többsége erre képtelen, s mindig inkább a féknyerget állítja a ferdén berakott kerék után. Mostanában menetrögzítõvel teszem fel a PM rendszert is, s emiatt a lehetõ legminimálisabbra csökkentem a kicsavarás-beállítások számát.
Hát azt megnézném. Nekem ez még sohasem jött össze, mindig szemre és sokadik próbálkozás után lett csak jó.Ez csak elméletben mûködik, no meg a youtube videókon.