Hû, látom kisseb csatározás bontakozott ki azóta

Köszönöm a segítséget, már pár éves van a bringa, és magam szoktam állitgatni a féket. (csak most szervízbe beállították...)
Középre szoktam tenni a tárcsát, betekerni a fix részt teljesen, és erõsebben huzott fékkar után megszorítan ia csavarokat. Aztán kilazítani mindkét oldalt, hogy éppen ne súrolja a féktestet. (szabad szemmel éppen látható, szoval tizedmm-ek lehetnek a fix közt)
Nade a lényeg, most már nem tudom ezt megjátszani, mert annyira közel és ferdén került a tárcsak a fix féktest felöli részhez, hogy gyakorlatilag hozzáér, és a féktestet se tudom cssavarokkal jobban odébbtenni/biullenteni. (lehet eddig is ferdén volt, csak nem túnt fel, mert máködött rendese)
Gyorszárral játszottam, sajnos ha koppig bent van a paucsba a kerék, akkor van worst case, de igazábol nagyon nem jö lejjebb tolva se, mert két fékezés után ugyis beáll ugyanugy a rossz irányba...
A távtartókra, vagy valami plusz alátére gyanakszok én is, mert magától csak nem romlik el hipp-hopp.
Utánaolvastam neten, a pyxis és crux vázakhoz irták valahol, hogy kicsit ferdén van rajtuk felheggesztve a féktartó szem. Lehet nálam is ez van ugy alapesetben. Valami IS fékszemmaró kütyüvel ezt rendesen be lehet fúrni merõlegesre. Találtam egy boltot, holnap viszem be, aztán majd írok a fejleményekrõl.
UI: aki látot már B+ travel agyat szétszedve, attól kérdezném ezt a távtartó mizériát mennyire könnyû elkövetni, rendbehozni