...függõlegesen támaszkodom rá - rá van szigszalagozva a lábamra egy vízmérték -, nem nyeklik. Nem izomból, teljes súllyal. Szerintem a tengely keresztmetszete kör alakú, a papucs kialakítása szintén. Ha nyomom fentrõl - nem tudom jobban megfogalmazni - akkor szerintem a tengely érintõje egybe fog esni a papucséval.
Közel s távol nincs töredéke gyakorlatom és tapasztalatom annyi, mint nektek; így csináltam eddig, egyszerû a dolog, mûködött. Eddig... De mióta párom bicaján ezekkel az Elixir 5-ös fékekkel bíbelõdök, minden eddigi parasztlogikám dugába dõlni látszik. Fék beállítva, kerék kivesz egy szállítás erejéig, visszarak, és már súrol is a tárcsa. Nem baj, gyorszárakkal játszadozom kicsit, nagyjából OK. Aztán 20-30 km és berezonál a hátsó tárcsa. Oké, szerelõállványra bicaj fel, fék beállít, minden pöpec. Aztán ismét kezd rezonálni. Nézem, s mit látok!? Látványosan elmásznak a dugattyúk pont az ellenkezõ irányba, mint amerre kicsit állítgattam. Na erre varjatok gombot! Nyavalyás egy hiszti-fékek ezek az Avidok is! :-) (Bezzeg a jó öreg Magura Louise-om!...)