2012-es XT-vel vannak már tapasztalataitok? Teszteket olvastam, de a személyes tapasztalatokat valahogy többre tartom a ki tudja milyen indíttatású cikkeknél.
a '12es slxet dicsérték korábban. ha most vennék féket, én azt választanám.
2012-es XT-vel vannak már tapasztalataitok? Teszteket olvastam, de a személyes tapasztalatokat valahogy többre tartom a ki tudja milyen indíttatású cikkeknél.
Szabad olyat konzol alá pakolni? (egyébként épp azzal küzdök, hogy egy vékony alátétet srégen lecsiszolok, hogy azért visszafordíthatatlan hülyeséget ne csináljak) Az a baj, hogy akkora az eltérés már, hogy csontra van a szélére huzva a féktest.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Az elsõ agy és villa között 1,5cm hely van, a hátsó agy és villa között 3cm van! Nem tudom ezzel mondok-e valamit?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Nézd meg hogy 6 csavaros, vagy CL (Center lock) agyad van-é.
'19 Trek DS vs. '09 Trek 8500 vs. '03 Opel Astra H Caravan 'Njoy+ 1.7CDTI
Juicy 7-nél érdemes kicserélni a féktestben a tömítéseket és a dugattyúkat? Idõnkét letakarítom a dugattyúk környékét, de lehet, hogy mondjuk 1-2 évente rááldoznék annyit, hogy felújítom.
A leírás szerint nem egy ördöngõs dolog.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."