Egy ss géppel is fel lehet tekerni mindenhová, max izom kérdése, de egy kis emelkedõn simán.
jó cska kérdés hogy az ember térde milyne állapotban lesz utána.
Egy ss géppel is fel lehet tekerni mindenhová, max izom kérdése, de egy kis emelkedõn simán.
Igen azon lesz..szerencséreamúgy ezen van váltófül ugye van? mert a képeken nem láttam
Nem tudom vannak-e itt Borsod megyébõl, de akik vannak azok tudják: én Miskolcon az Avasra szoktam feltekerni SS-el. Oké utána, infúziót kell beadni, meg már a seggemen is szívom a levegõt, de FELMEGYEK!
2003-as;)
Az csak a te problémád, hogy dirt street géppel dh-zol, fr-olsz. Egy dirt, street gépre nem kell szerintem sem váltó.lehet hogy neked nincs értelme de én igenis szoktam használni a váltót
én mondjuk dh fr szakágat erõsítek inkább de dirt street géppel nyomom pénzhiány miatt..
és nem szeretnék minden egyes kiseb emelkedõ elõtt leszállni a bringáról h toljam
ok legyenek ss gépek is mert aki tényleg kõkeményen csak parkokban streetel meg dirtöl annak értelmetlen
úgyhogy legyen mind2
de nekem naon nem teccik h a manualra nem lehet váltót felrakni.. mindegy úgyse veszek polar x-et mert már van:D
tabletop pedig nem annyira rossz de még mindig nem jön be úgy mint a 2005ös széria, és ha olyna szar lesz mint a 2006os.. amúgy ezen van váltófül ugye van? mert a képeken nem láttam
A sebesség mindent megold.
AAmúgy örülök neki, hgy a gyártók lassan rájönnek, hogy az emberek szívesebben ugrálnak ss-el és semmi értelme a váltónak dirt/street bringákon, és ezért végre elõnyben részesítik a vízszintes papucsokat.:bananadan
bannollakakkor a specializedek törnek?
fúj
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ez jóvoltpézsé kilogrammániás
nem is fikázás miatt mutattam, csak demot még én sem láttam így.
meg elég furcsa helyen tört el.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.