A manual alsócsõve viszont olyan, mintha a specitõl lopták volna, csak rossz irányba lenne behegesztve. És így még értelme sincs.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
sem a kép nem látszik, sem nem lehet letölteni õket.sziasztok! lehet már fent van valahol 2007-es polar-x,én nem találtam,ha már van akkor elnézést a zavarásért,de gondoltam küldök pár képet róluk,annak aki nem látott még ilyet,amúgy szerintem nagyon ütõsek lettek,teljesen új mindkét váz,szépek heggesztések,komolynak tünnek. http://magellan-se.h.../ujdonsagok.htm
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
milyen vázat lehet amúgy 120-130ért kapni ami jobb a vega fr-nél? azért kérdezem mert én is majd kb 1 év múlva akarok cserélni..
a vega FR felejtõs: mert esetlen, suta, a szine is csuda. nem mozog. annyi pénzért bringát lehet venni. az elv jó lenne de nem mûkszik a gyakorlatban => félresikerült koppintás
a rotwitd faja, nagyvega faja, dunken faja. de én nem értek hozzá