az poén volt ...jól beállítva mozog az annyit amennyit kell, viszont nem pogozik, korrekt jó minõségû váz....Arra megjegyeztétek hogy nem naogyn mozog (ezt nem tudom hogy hogy, negatívan hogy nem érzékeny, vagy pozitívan hogy nem pogózik, vagy csak vkinek a rugóút 'rövidsége' nem jött be rajta). (Asszem Danténak osztották az ívet.)
Vázat nem találtam, ha késöbb még komplett gépként is lehet venni akkor az még esélyes lehet átépítésre... (gondolom tárcsaszem van mindegyik NRSen...) (Bár nekem relatíve drágának tûnnek az NRS-es gépek - van ahol belefér a 200ba tavalyi áron az NRS3, de a J2esemnél elvileg butább telóval, agyak nemtom zárt ipari csapágyas tárcsáa agyak-e. Érdekes, NRS3 ebikeon tavalyi áron 280... nrs4 meg manitou six, tektro,... drága 215ért. )
a kona kikapu az nem am/enduro hanem egy maraton/túra váz, abba ha haladósan akarsz bringázni lokos tag kell, amit itthon nem könnyû szerezni a +felelõ méretben (200/50)
merida am váznak adj még egy két évet hogy kinõhesse a gyermekbetegségeit...amúgy szerintem ha tudsz próbálj ki egy pár fajtát aztán úgy könnyebb dönteni....de egy ilyen hosszabb rúgóutas cucc, mászóképessége elmerad egy vérbeli cc-géptõl, viszont egyenget mindent lejtmenetben....el kell dönteni mi a fontosabb,,,,