Te vetted meg és használod 4x-ra?
ez már egy 2002?-es Fairlane, Atom után én is sokat mentem vele.
minden elképzelhetõ módon használtuk már
Te vetted meg és használod 4x-ra?
Te vetted meg és használod 4x-ra?jaja, Vailant / Fairlane CC-re maratonra nem jó, arra ne vegyétek
A sebesség mindent megold.
ja hogy az a méretválaszték...ahaA Vailant az a nem állítható fejcsöves Fairlane, és SID tag van hozzá, 70-ért? Sztem ez elég jó vétel lenne...
Csak vigyázz, ha tekeregni kell, és nem 160 centi vagy, akkor a 16-os méret nagyon kicsi lesz.
ne sz..rj be jó lesz az arra teljesen....ennyiért meg tényleg nincs jobb.....csak a horpadtat ne vedd megNem, nem vagyok versenyzõ meg szponzor sincs és azt se bánom ha kevésbé aktívan mozog a bringa, ezért is választottam ezt a tesztek és itthoni/külföldi vélemények alapján(a plate-t egyik sem említi).
Nekem van 80-90ezrem egy fully vázra, ami arra kell, hogy egy egész napos erdei tekergés ne törje össze az alvázamat úgy, mint a Rockhopperem tette.
Úgyhogy ha segíteni akarsz, akkor tessék valami jobbat ajánlani 80-ért, olyat, amin nem kell link-platet cserélni és ne beélvezni tessék, hogy milyen jó lesz majd kigazdálkodni. Más brinyókon örökéletû a linkplate, mi?
Én kérek elnézést:D
ps.:télleg, mission-ös nyeregtestvérek, mennyi idõ kell ahhoz hogy a plate behaljon és mibe fáj? És mitõl hal be?
Na de én pont errõl beszéltem!
Nem azt mondtam, hogy a bringa nyerte meg a versenyeket, hanem hogy élvonalbeli versenyzõk nem használnák a sz*r vázat, ha az télleg olyan sz*r lenne, nem? Lásd.: idegesítõ spv, meg lrs.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F