kemény....
Jó érzés látni a mester emberek munkáit .
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Sziasztok!
Van egy bringám, ami megélt egy komolyabb balesetet, mindkét kerék kuka. A vázat szeretném leellenőrizni, hogy használható-e még.
Hogyan álljak neki? Mit mérjek rajta?
Elnézést a tudatlanságomért, de a hátsó villának szimmetrikusnak kell lennie a bringa középvonalára nézve? Mert ezen nem az...
Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok,
Szereztem egy 2007-08 körüli Specialized Epic Maraton-t. A forgáspontokkal van valami teendő? Kell ápolni/kezelni őket? Tegnap tekertem egyet s hallatszott hátulról valami halk nyifogás...
Ez lenne: https://www.bringapi...ed_Epic_FSR.htm
Specialized Future Shox Brain tagot fogad.
User manual elérhető vajon még ehhez (váz vagy bringa)?
Köszi,
X
javaslom még a specialized topicot, ott még nem posztoltad ugyanezt a kérdést...
Sziasztok,
Szereztem egy 2007-08 körüli Specialized Epic Maraton-t. A forgáspontokkal van valami teendő? Kell ápolni/kezelni őket? Tegnap tekertem egyet s hallatszott hátulról valami halk nyifogás...
Ez lenne: https://www.bringapi...ed_Epic_FSR.htm
Specialized Future Shox Brain tagot fogad.
User manual elérhető vajon még ehhez (váz vagy bringa)?
Köszi,
X
xian módosította - 2017. augusztus 29. - 11:05
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Nem akarok már csak vázat venni valami nekem valót. Kerekem van, azt nem akarom lecserélni (XTR).
XC-re kellene, többnyire aszfalt, néha lemenni földútra, hegyvidékre. Színben piros, fekete, fehér dominál, króm szín abszolút kizárt. Tárcsafékhez lesz. Lehetőleg belső bowdenvezetéses legyen. Nagyjából ennyi. Jó nekem egyébként használtan is, nem kell újonnan, csak jó állapotban legyen.
Köszönöm, nem rosz darab, de nem tetszik.
http://www.rczbikesh.../frames-26.html
A Bianchi karbon vázak szerdáig 300 euró körül vannak az RCZBIC kedvezmény kóddal.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, mert jobban jártasak vagytok a témában.
Szeretnék valami minőségi vázat venni magamnak, de egyszerűen sehol nem találok megfelelőt, valami tulajdonság mindig hibázik. Az érdekelne hogy hol lehetne utána nézni akár külföldi oldalakon ahol nagy a kínálat? vagy esetleg ha tudtok ajánlani:
26"-os kerékhez
20 vagy 19,5" méretben
merev vagy rugós is jöhet 200.000Ft értékig.
Köszönöm!
érdemes lehet szétnézni a németeknél is, akadhat egy-két gyöngyszem: http://bikemarkt.mtb-news.de/en
26ost elég nehéz lesz minőségi darabot találni /újat legalábbis/
+ lehet én el is gondolkodnék rajta
Nem akarok már csak vázat venni valami nekem valót. Kerekem van, azt nem akarom lecserélni (XTR).
Mik a kritériumok? Vagy mire használnád?
XC-re kellene, többnyire aszfalt, néha lemenni földútra, hegyvidékre. Színben piros, fekete, fehér dominál, króm szín abszolút kizárt. Tárcsafékhez lesz. Lehetőleg belső bowdenvezetéses legyen. Nagyjából ennyi. Jó nekem egyébként használtan is, nem kell újonnan, csak jó állapotban legyen.
vedd meg az enyémet!
19,5"? pipa
26-os kerék? pipa
minőségi? pipa
200e alatti új ár? pipa
Köszönöm, nem rosz darab, de nem tetszik.
Wolfman8 módosította - 2016. július 31. - 11:25
Sziasztok!
Szeretnék valami minőségi vázat venni magamnak, de egyszerűen sehol nem találok megfelelőt, valami tulajdonság mindig hibázik. Az érdekelne hogy hol lehetne utána nézni akár külföldi oldalakon ahol nagy a kínálat? vagy esetleg ha tudtok ajánlani:
26"-os kerékhez
20 vagy 19,5" méretben
Köszönöm!
vedd meg az enyémet!
19,5"? pipa
26-os kerék? pipa
minőségi? pipa
200e alatti új ár? pipa
http://apro.bikemag....xc-l340661.html
Sziasztok!
26"-os kerékhez
20 vagy 19,5" méretben
Köszönöm!
Mik a kritériumok? Vagy mire használnád?
Sziasztok!
26"-os kerékhez
20 vagy 19,5" méretben
Köszönöm!
26ost elég nehéz lesz minőségi darabot találni /újat legalábbis/
+ lehet én el is gondolkodnék rajta
Sziasztok!
26"-os kerékhez
20 vagy 19,5" méretben
Köszönöm!
Sziasztok,
tudnátok segíteni, hogy egy átfestett országuti alu vázról, hogy tudom megmondani a típusát pusztán a vázszám alapján. A villa nem gyári, és gyanítom a bovden vezető sem az alján.
Van ám kép is róla.
(ha nem ez a megfelelő topik a kérdésnek kérlek íjátok meg melyik az)
köszi a segítségeket:)
Köszönöm !
Csak váz vásárláson gondolkodom és már kezd egy nagy káosz lenni a kis fejecskémben a sok geometria táblázat + a haverok véleményétől.
Valaki tudná elemezni 3-4 tőmondatban, mi a különbség két XC merev váz között, ha csak a láncvillák hosszát nézzük ?
Szóval, miért előny/hátrány a rövidebb/hosszabb láncvilla ?
Köszönöm !
Elvileg a rövidebb láncvilla fordulékonyabbá teszi, de ez kerékméret/összkoncepció függvénye is. Fordítva a hosszabb stabilabbá, illetve jobb a meredeken felfelé (jobban tapad a hátsó).
Valaki tudná elemezni 3-4 tőmondatban, mi a különbség két XC merev váz között, ha csak a láncvillák hosszát nézzük ?
Szóval, miért előny/hátrány a rövidebb/hosszabb láncvilla ?
Köszönöm !