Most kint olyan 4fok van,mekkora villát használjak?
Nekem meg az a kérdésem hova állitsam 60-130 között?

Most kint olyan 4fok van,mekkora villát használjak?
válaszom
80-120 71 fok
120-140 69 fok körül
140-170 67-68
170+ 66fok
szerintem
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Most kint olyan 4fok van,mekkora villát használjak?válaszom
80-120 71 fok
120-140 69 fok körül
140-170 67-68
170+ 66fok
szerintem
Sziasztok!
Tud valaki vagy létezik olyan táblázat,ahol le van írva,hogy pl egy 100mm vagy 140mm rugóutas villához,mekkora az ideális fejcsõszögû váz,vagy akár fordítva is hogy egy pl 70-71fok egy merevváznál mekkora rugóutas villához van tervezve? Fullykra is vonatkozna ez a kérdés.
Köszönöm!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
115 kg azért még annyira nem gáz
de ha túlép0tette cucc kell, linkeltem az apróbol a fuli/ht topikba egy 09-es konát, na azt nyugodtan lehet emberes súly alá. igaz hulladék tag van benne.
fogalmazzunk inkább úgy,én jobban preferálok 120kilóra egy alu ams-t mint egy karbon nrs-tén általában arról mondok véleményt ami már volt a kezeim között
Pl. ezért gondoltam, hogy bírná: Giant. Érdemes pár hsz-t visszaolvasni.
A haibike 140es rugóúttal,és a rock machine 150es úttal. A hainál úgy érzem,hogy ott nagyobb a név és a reklám,mint amit a váz tud.
sztem meg pont a cube bírná és a karbon nrs nemA Haibike és az NRS elég masszív, túlépített váz, kétlem, hogy azok ne bírnának 115 kilót. A Cube-ban viszont már nem vagyok biztos. Amúgy nézelõdhetsz, mert vannak még jó vázak százhúsz körül az apróban!
Zsóti: Szerintted ez a "kocka" szeretheti a 115 kilót? Vagy ez sem lesz elég merev? (Igaz ez csak 100as utas,meg õ kicsit ki is lóg nekem a sorból): Év eleji akció - Cube AMS 100 Pro, Fox Rp23 « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Vagy ez a váz? 140et mozgó Am váz + FOX RP 23 HAIBIKE « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Gondolom ez a karbon meg szintén a 70kilósoknak készült?: Giant NRS Carbon « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Ez volt az összes,amik tetszettek az apróról!Újra nem tudok költeni,max 120e amit adni tudok egy vázért!
Flubber: 185 vagyok cipõstõl