és ezt rühellem. mért van az (jó tudom mert 3 méretbõl rendelni 30000 vázat, darabonként 30 centtel olcssóbb mint 5 méretbõl ugynaz) hogy egy cube-hoz mérve kis gyártó tud egy vázat 6-7 féle méretben gyártatni ? nagyoknál meg alkalmazkodjon a júzer. s akkor meridáról giantról specirõl még nem is beszéltem, pedig elõbi 2 pedig még jobb helyzetben van beszerzésileg
Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Posted 2012. March 09. - 19:05
és ezt rühellem. mért van az (jó tudom mert 3 méretbõl rendelni 30000 vázat, darabonként 30 centtel olcssóbb mint 5 méretbõl ugynaz) hogy egy cube-hoz mérve kis gyártó tud egy vázat 6-7 féle méretben gyártatni ? nagyoknál meg alkalmazkodjon a júzer. s akkor meridáról giantról specirõl még nem is beszéltem, pedig elõbi 2 pedig még jobb helyzetben van beszerzésileg
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2012. March 09. - 18:39
Posted 2012. March 09. - 15:33
18" részletek privátban is jöhetnek, ha olyan. köszi!
Szvsz megint be fogod szopni a 18-at...
Posted 2012. March 09. - 14:47
mekkora meretu vaz kellene?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2012. March 04. - 13:47
Posted 2012. March 04. - 12:08
itt kellene egy linket látnom? ha javítod, elõre is köszi!
a rebát említetted, az a konfig nekem megfelelne.csak elsõként ezt a sok itthon lévõ vázat meg egyéb kacatot kellene értékesíteni.
ja bocs, álmos voltam
CUBE Ams 130 SL
Posted 2012. March 04. - 10:56
ez pl szimpi -bár 130mili -. de hogy vázként meg mennyiért ?
itt kellene egy linket látnom? ha javítod, elõre is köszi!
a rebát említetted, az a konfig nekem megfelelne.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2012. March 04. - 01:08
nekem kicsit az idei 1-20 már túl könnyûnek tûnik de majd kiderül.
az a reba mellesleg egy 2010-es 1-20-ba ment volna csak aztán átgondoltam a rugóútat.
túl sok ötletem meg nincs hogy mit lehet itthon vázként hivatalosas venni.
ez pl szimpi -bár 130mili -. de hogy vázként meg mennyiért ?
Posted 2012. March 04. - 00:37
merida one twenty-t néztem, szimpatikus, de nem nagyon találok (f)elhasználói véleményeket.
pénzben, nos, nem szeretnék vagyonokat fizetni, fogcsikorgatva, 200-nál húznám meg a határt. tudom, hogy ez nagyon alsó hang a boltból, garival jövõ vázaknál, így nyitott vagyok minden akciós, egydarabos tippre is.
véleményeket, ötleteket szeretnék. köszönöm!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2012. March 02. - 19:24
wenson kinetic 21 col vázat ismeri valaki? Megszabad venni egy full xt felszereltség mellé vagy annyira gagyi, hogy felejtõs? 18.000ft új váz MTB CC briga lenne! A full xt szett egy 19 colos nakita bringán van de kicsi nekem /188cm Ti mit tennétek?
Posted 2012. February 25. - 16:00
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2012. February 19. - 23:27
Komoly cégnek nem hinném, látván az összeszerelt gépeiket
Pl. itt van ez ezzel a nyereg kombóval és PS-al eltüntetett támasszal.
Persze ez nem jelenti azt hogy sz@r, csak akik ilyen gépeket raknak össze így azt nem gondolom hozzá értõ embernek, fõleg ha a villákat is ilyen minõséggel gyártják.

van egy kis kontraszt
Posted 2012. February 19. - 23:03
És az fs gépeit még nem is láttad
az összerakott bringáik valóban szánalmasak. viszont a montivázakra ránézésre én nem nagyon tudnék rosszat mondani... még titán meg szkandium vázuk is van az alu meg a karbon mellett.
ez pl kifejezetten szép, tök szépek a hegesztések meg a festés is. de én nem értek hozzá.
a villáikról volt egy kis eszmecsere mtbr fórumon (ha jól emlékszem) ott dicsérte egy user. és más sem fikázta. az is valami. de ahogy nézegettem, egy ilyen váz vadiújan merev villával kijön 80ezerbõl. elgondolkodtató. más kérdés, hogy folyamatos félelemben tekernék, hogy mikor törik össze alattam...
Posted 2012. February 19. - 22:48
Posted 2012. February 19. - 22:46
érdekes az a 6 centi távtartó a stucni alatt
Posted 2012. February 19. - 22:28
Pl. itt van ez ezzel a nyereg kombóval és PS-al eltüntetett támasszal.
Persze ez nem jelenti azt hogy sz@r, csak akik ilyen gépeket raknak össze így azt nem gondolom hozzá értõ embernek, fõleg ha a villákat is ilyen minõséggel gyártják.

Sign In
Create Account

Back to top