Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2007. január 18. - 21:11
:örökrespect:!!
háááát a manuált nagyon brutálisra akarták megcsinálni de aztán ocsmány lett sajnos.. viszont a table-top tetszik! szép lett
Írta 2007. január 18. - 21:10
Nem tudom vannak-e itt Borsod megyébõl, de akik vannak azok tudják: én Miskolcon az Avasra szoktam feltekerni SS-el. Oké utána, infúziót kell beadni, meg már a seggemen is szívom a levegõt, de FELMEGYEK!
Én meg minden kerózás után, hazafelé
De a váltótartót én sem hagytam volna le, hiába SS a P3-as, de én pl. láncfeszítõt raktam rá, szerintem még sokan hiányolni fogják...
Írta 2007. január 18. - 21:05
Írta 2007. január 18. - 19:26
2003-as;)
az enyém 04-es ha arra gondolsz. http://www.csekert.h...@232@@956409160
csak a dizájn késett egy évet
más:
ez a magellános oldal továbbra se jön be.. valaki tud felrakni képeket?
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. január 18. - 19:16
Írta 2007. január 18. - 18:55
Egy ss géppel is fel lehet tekerni mindenhová, max izom kérdése, de egy kis emelkedõn simán.
Írta 2007. január 18. - 18:49
Az csak a te problémád, hogy dirt street géppel dh-zol, fr-olsz. Egy dirt, street gépre nem kell szerintem sem váltó.lehet hogy neked nincs értelme de én igenis szoktam használni a váltót
én mondjuk dh fr szakágat erõsítek inkább de dirt street géppel nyomom pénzhiány miatt..
és nem szeretnék minden egyes kiseb emelkedõ elõtt leszállni a bringáról h toljam
ok legyenek ss gépek is mert aki tényleg kõkeményen csak parkokban streetel meg dirtöl annak értelmetlen
úgyhogy legyen mind2
de nekem naon nem teccik h a manualra nem lehet váltót felrakni.. mindegy úgyse veszek polar x-et mert már van:D
tabletop pedig nem annyira rossz de még mindig nem jön be úgy mint a 2005ös széria, és ha olyna szar lesz mint a 2006os.. amúgy ezen van váltófül ugye van? mert a képeken nem láttam
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. január 18. - 17:22
AAmúgy örülök neki, hgy a gyártók lassan rájönnek, hogy az emberek szívesebben ugrálnak ss-el és semmi értelme a váltónak dirt/street bringákon, és ezért végre elõnyben részesítik a vízszintes papucsokat.:bananadan
lehet hogy neked nincs értelme de én igenis szoktam használni a váltót
én mondjuk dh fr szakágat erõsítek inkább de dirt street géppel nyomom pénzhiány miatt..
és nem szeretnék minden egyes kiseb emelkedõ elõtt leszállni a bringáról h toljam
ok legyenek ss gépek is mert aki tényleg kõkeményen csak parkokban streetel meg dirtöl annak értelmetlen
úgyhogy legyen mind2
de nekem naon nem teccik h a manualra nem lehet váltót felrakni.. mindegy úgyse veszek polar x-et mert már van:D
tabletop pedig nem annyira rossz de még mindig nem jön be úgy mint a 2005ös széria, és ha olyna szar lesz mint a 2006os.. amúgy ezen van váltófül ugye van? mert a képeken nem láttam
Írta 2007. január 18. - 16:23
bannollakakkor a specializedek törnek? fúj
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. január 18. - 12:25
ez jóvolt a dunkenre men mondtam hogy mire jó D:pézsé kilogrammániás
én is törtem már demót bár az cd volt.
Írta 2007. január 18. - 09:49
Írta 2007. január 18. - 09:29
Rocsi a demo meg itt _is_ törik, láttuk már lengõkarnál, nyeregvázcsõnél!
Az sem "adamantium":D
Írta 2007. január 17. - 23:46
nem is fikázás miatt mutattam, csak demot még én sem láttam így.
meg elég furcsa helyen tört el.
Ha így nem is, de máshogyan láthatsz bõven. Úgy van ahogy Dig állítja.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. január 17. - 23:07
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. január 17. - 23:05
A Manual tervet én messzirõl dobnám a kukába (egyedül a rotor-szemet hagynám meg, mert az hasznos lehet...) és helyette csinálnék egy, a Table-Top-hoz hasonló geometriájú acélvázat, 4130-as CroMo-ból, BMX középrésszel...yeah!!!
Amúgy örülök neki, hgy a gyártók lassan rájönnek, hogy az emberek szívesebben ugrálnak ss-el és semmi értelme a váltónak dirt/street bringákon, és ezért végre elõnyben részesítik a vízszintes papucsokat.:bananadan
Írta 2007. január 17. - 23:03
Írta 2007. január 17. - 22:53
Engem így képrõl nem gyõzött meg, bár már rég nem jönnek be annyira a Magellanok, nincsenek igazán jól sikerült szériák :-/
A Manual végképp vegyes képet mutat, a papucs jóó masszív, mint régen, de hol a váltótartó fül? A bowdenek az általam kedvelt helyeken futnak, de mi végre az alsócsõ? Mikor lesz újra jóóó hosszú fejcsõ? Miért nincs egy korrekt Yoke-ja, mint a Tabletopnak, és mi célt szolgál az ISTG néven futó wishbone utánzat? Egy ISCG felférhetett volna, ha már a végtelenítõ helyett kapott.. Súlyadatok, geo?
Biztos jó.. De ahogy nézem, lehetett volna jobb is.
a manual a plolar-x ss utódja és 2006ban is gyárilag single speed ként árulták,gondolom ezért is csúszópapucsos a 07es és ezért nincs rajta váltótartó fül....
Írta 2007. január 17. - 22:49
A manual alsócsõve viszont olyan, mintha a specitõl lopták volna, csak rossz irányba lenne behegesztve. És így még értelme sincs.[/QUOTE]
szia! a tabletop fekete,a design szerintem nagyon ütõs,és festés is jó minõségûnek tûnik,de majd elválik használat után.
a manual alsócsöve talán valamiféle rugalmasságot biztosítana szerintem függõleges irányban,talán.....a beheggesztés iránya pedig szerintem azért ilyen hogy ne hasonlítson specialized-re,meg így lehet kicsivel hosszabban lehetett összeheggeszteni a felsõcsõvel....
Írta 2007. január 17. - 22:44
Írta 2007. január 17. - 17:34
ez az, a 04-es polarx fs-nél volt a legigényesebb
van ezeknek a képeknek más forrása?
ha nincs és valaki nagyon ráér akkor légyszives csináljon egykét screenshoot-ot a magellánokról! ide nagyon gyorsan fel lehet tenni: http://www.imageshack.us/
Köszi!
mûködik az csak ne arra kattint h képek letöltése hanem a bal felsõ sarokban található zöld nyílra. (képek letöltése egyben meg elvileg ugy kell h jobb gomb cél mentése)