Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

A Marzót a profilodban szereplõ BigHit-ben láttam:D

Általános tapasztalatok:
- tartósabb
- szûkebb, mint a gyári, így egy picit hosszabb a bekopási idõ, ellenben minimális lehetõség arra, hogy szennyezõdés jusson akár a porlehúzó alá is
- szebb mozgás
- árban nem rosszabb, mint a gyári

Köszönöm szépen ;)

Akkor asszem õsszel beruházok egy ilyen szettbe.....
A gyári szimeringek nekem igen sz...ok,köpik az olajat rendesen....
Az meg hogy kicsit szoros nemgond...legalább nem lesz hiperaktív a villa ami a hazai pályákra csak elõny :)
Meg úgy tudom hogy kb 5-6 ezerbõl kijön....a gyárinál jóval olcsóbb :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A Marzót a profilodban szereplõ BigHit-ben láttam:D

Általános tapasztalatok:
- tartósabb
- szûkebb, mint a gyári, így egy picit hosszabb a bekopási idõ, ellenben minimális lehetõség arra, hogy szennyezõdés jusson akár a porlehúzó alá is
- szebb mozgás
- árban nem rosszabb, mint a gyári

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

Elsõ nekifutásra:
http://forum.bikemag...searchid=462154
http://forum.bikemag...searchid=462159

Úgy látom, hogy Marzo teleszkópos géped van. A nagyobbakhoz, úgy mint 66 és 888, nem ajánlanám. Szerelési gondok voltak velük, így akinek ilyen villája van, azoknak inkább a gyárit ajánljuk. Fox, Manitou, RS viszonylatban alapvetõen pozitívak a visszajelzések. Legjobban talán az RS telókban teljesít.

:) pont hogy Boxxerem van(ride)....de végül is az érdekelne hogy mennyivel jobb ez a szimering mint a gyári(ami sztem nem a legjobb:S)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hát ez az.....nem talál semmit.......

Elsõ nekifutásra:
http://forum.bikemag...searchid=462154
http://forum.bikemag...searchid=462159

Úgy látom, hogy Marzo teleszkópos géped van. A nagyobbakhoz, úgy mint 66 és 888, nem ajánlanám. Szerelési gondok voltak velük, így akinek ilyen villája van, azoknak inkább a gyárit ajánljuk. Fox, Manitou, RS viszonylatban alapvetõen pozitívak a visszajelzések. Legjobban talán az RS telókban teljesít.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Hát ez az.....nem talál semmit.......

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

azért nemfogom végiglapozni mint a többszáz oldalt.........

a keresõ pont arra való h rákeres kulcsszavakra ;) és nem kell végiglapozni

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
ebben az esetben marad ez az opció ;)

"(3.) A fórumnak van egy hasznos, ámde valószínûleg rejtett szolgáltatása (kevesen találjuk meg és még kevesebben használjuk) a fõoldalon melyet "keresés"-nek hívnak . Legyünk menõk, legyünk trendik, használjuk csakazértis!"

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

"(3.) A fórumnak van egy hasznos, ámde valószínûleg rejtett szolgáltatása (kevesen találjuk meg és még kevesebben használjuk) a fõoldalon melyet "keresés"-nek hívnak . Legyünk menõk, legyünk trendik, használjuk csakazértis!"
...
"(7.) Mielõtt kérdést teszünk fel a többieknek szétnézünk, hogy azt esetleg más elõttünk már nem tette-e fel illetve hogy született-e rá válasz. Senki nem szereti sokadszorra leírni ugyanazt csak azért, mert valaki lusta szétnézni írás elõtt."

azért nemfogom végiglapozni mint a többszáz oldalt.........

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hello! :)

Valaki tudna pár infót adni hogy milyen elõnyei vannak az Enduro fork seals szimeringeknek?

http://www.enduroforkseals.com/

köszi elõre is ;)

...
"(7.) Mielõtt kérdést teszünk fel a többieknek szétnézünk, hogy azt esetleg más elõttünk már nem tette-e fel illetve hogy született-e rá válasz. Senki nem szereti sokadszorra leírni ugyanazt csak azért, mert valaki lusta szétnézni írás elõtt."

A sebesség mindent megold.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Hello! :)

Valaki tudna pár infót adni hogy milyen elõnyei vannak az Enduro fork seals szimeringeknek?

http://www.enduroforkseals.com/

köszi elõre is ;)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

70-ért azt hiszem inkább a Fox-ot venném:)

azt elhiszem, de a rebát meg nem véletlenül tartom 70-re :) friss olajcsere, új poplock kar, állat mozgás és szép állapot. na ezek miatt:)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

én meg tudok egy fehér reba teamet 70-ért :)
ráadásul gyöngyházfehér

70-ért azt hiszem inkább a Fox-ot venném:)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

nem újban gondolkodom.illetve az apróban van egy új fehér recon sl,tudok egy eladó f100 fehéret 70-ért,reba kérdéses,mert fekete nem kell

én meg tudok egy fehér reba teamet 70-ért :)
ráadásul gyöngyházfehér

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

en tuti rebat vennek. esetleg uj sid?

Sid nem,Manitou R7 is csak azért nem,mert IS a féknyergem és nem szeretnék adapterezni.Epic vázba lenne amúgy,haverom Fox villája fehér és tavaly elõtti IS-es 70pénzért,apróban a Recon SL 45.Reba Team-et meg az életben nem fogok találni fehéret:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en tuti rebat vennek. esetleg uj sid?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

pedig ha listaáron nézem és nem grammos cucc akkor én recont vennék. illetve magamnak most csak azért nem mert nincs még belõle átütõs.

nem újban gondolkodom.illetve az apróban van egy új fehér recon sl,tudok egy eladó f100 fehéret 70-ért,reba kérdéses,mert fekete nem kell

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Teleszkópét kell vennem úgy tûnik,100milit mozgó könnyû cc vázba:Fox f100rl,vagy valamilyen reba?Recon sl-t nem merem említeni:x

pedig ha listaáron nézem és nem grammos cucc akkor én recont vennék. illetve magamnak most csak azért nem mert nincs még belõle átütõs.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Teleszkópét kell vennem úgy tûnik,100milit mozgó könnyû cc vázba:Fox f100rl,vagy valamilyen reba?Recon sl-t nem merem említeni:x

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Néztem,de én nem találtam erre utaló nyomot. De gondoltam hátha csak az én figyelmem kerülte el.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
marzocchi.com esetleg?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F