Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Forum Szabalyzat es GyIK

(28.) Ha egy hozzászólást csak azért írunk meg, hogy kritizáljuk a másik mondandójában talált helyesírási hibá(ka)t, ne küldjük el. Vagy minket küldenek el, de melegebb éghajlatokra. A fórumozók nem szeretik az önjelölt nyelvtanszakértõket.

khm.. szvsz csak arra gondolt a kolléga, hogy a meglévõ információkból egyelõre ennyi segítséget lehet nyújtani..
de lehet, hogy az én látásmódommal van a baj..

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Forum Szabalyzat es GyIK

(28.) Ha egy hozzászólást csak azért írunk meg, hogy kritizáljuk a másik mondandójában talált helyesírási hibá(ka)t, ne küldjük el. Vagy minket küldenek el, de melegebb éghajlatokra. A fórumozók nem szeretik az önjelölt nyelvtanszakértõket.

szerintem nem grammarnazit akart játszani. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

egyenlõre ? :(

Forum Szabalyzat es GyIK

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

te most ezzel akkora hülyeséget irtál hogy ihajj.....

pl boxxerben olaj magassága a tetejétõl 120mm
ha 200 ra rakod akkor kurvára nem fog beleérni az olajba...

ne szóljatok olyanhoz hozzá amihez nem értetek.

ha hc2 akkor nyilt fürcsis , ez a kisebb szopás
ha Pure akkor azt légteleniteni kell

egyenlõre ennyi

bocs, hülye vagyok:D
de a 120 sztem csak a 2010esekre vonatkozik (és bocs ha hülyeséget írok:D)
ez enyém (2006) tekk manuáljában azt írja, hogy 203at kell belõle leszívni, annyit is szoktam, és láss csodát beér az mcd az olajig, rendesen mûködik
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
egyenlõre ? :(
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

ja, pardon, felülre?
azt hittem alulra gondoltad

akkor a vonalzós dolog gondolom...

de egy kicsit pontosítva: kell egy fecskendõ, a végén egy csõvel ami épp olyan hosszú, mint rugóút

feltöltöd, majd leszívsz vele belõle, amennyit kell

igaz ez az mcdk-re vonatkozik, de szerintem alapjában véve hasonló a rendszer, úgyhogy sztem így mûködnie kéne...

te most ezzel akkora hülyeséget irtál hogy ihajj.....

pl boxxerben olaj magassága a tetejétõl 120mm
ha 200 ra rakod akkor kurvára nem fog beleérni az olajba...

ne szóljatok olyanhoz hozzá amihez nem értetek.

ha hc2 akkor nyilt fürcsis , ez a kisebb szopás
ha Pure akkor azt légteleniteni kell

egyenlõre ennyi

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a motion control a rebaval meg a pike-kal jott, a Psyloban vagy hydracoil 2 van vagy pure damping.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

healer999

healer999

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Sziasztok

Szeretnék érdeklõdni hogy Marzocchi Mz Supercomp 120mm-es telóból hogyan tudom kiszedni a rugót? Kell-e hozzá valami spec szerszám vagy otthon is neki lehet állni?
A tech manualban errõl nem találtam semmit...

köszi

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Na azt nem tudom hogy MCDs-e. azt tudom hogy alulra a kenésnek 12-12 teszek. Felülre a bal szárba 3-4 -et a jobb szárba meg...na ez az amit nem tudok :)
de lehet hogy az lesz hogy kisérletezgetek. Ha kevés vagy sok van benne azt úgy is észre lehet venni. Csak elég idõigényes bár...:)
De azért köszi.

ja, pardon, felülre?
azt hittem alulra gondoltad

akkor a vonalzós dolog gondolom...

de egy kicsit pontosítva: kell egy fecskendõ, a végén egy csõvel ami épp olyan hosszú, mint rugóút

feltöltöd, majd leszívsz vele belõle, amennyit kell

igaz ez az mcdk-re vonatkozik, de szerintem alapjában véve hasonló a rendszer, úgyhogy sztem így mûködnie kéne...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
sose volt mcd-s psylo ugy tudom...

a Race modellben asszem Pure csillapítás volt...

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
Na azt nem tudom hogy MCDs-e. azt tudom hogy alulra a kenésnek 12-12 teszek. Felülre a bal szárba 3-4 -et a jobb szárba meg...na ez az amit nem tudok :)
de lehet hogy az lesz hogy kisérletezgetek. Ha kevés vagy sok van benne azt úgy is észre lehet venni. Csak elég idõigényes bár...:)
De azért köszi.
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Van egy Psylo Race villám és nem tudom hogy mennyi olajat kellene önteni a jobb szárba.

Ha mcd-s a villa akkor asszem 15-20 ml, de érdemes zsírral kevert, alapból 10-es vagy 15ös olajat rakni bele- jobban ken

MÁS: Igaz ez szbujektív kérdés, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre.
a mostani Boxxer Teamemet cserélném a közeljövõben
2 lehetõség van: használt fox 40 rc2, jó állapotú, 170ezer körül, vagy új, 2010es Boxxer Team (az tudtommal nem gyári hibás mint a race:D) ugyanolyan árfekvésben
nem vagyok egy "ezdredmásodperchajhász", de szeretek jót menni és rendesen kapja alattam az ívet a gép (90 kiló élõsúly...:D)
szerintetek melyiket érdemesebb megvennem?

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Hellosztok!

Már vagy 2 éve nem írtam semmit ide, most itt az ideje:)

Szétkaptam a 2002-es Manitou Black Elite villámat, hogy kicseréljem benne az olajat.A szimeringjei Evil geniusokra lettek cserélve 2éve,a lábakban már csak olaj volt. Viszont meglepetésemre,a szimeringek alól hiányzik a szivacsgyûrû,neten találtam képeket és ott benne van a csomagban. A kérdésem az lenne, hogy honnan tudok szivacsgyûrût venni? nem igazán találtam boltot ahol lehetne kapni.
NO OFF,USE SEARCH

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
Van egy Psylo Race villám és nem tudom hogy mennyi olajat kellene önteni a jobb szárba.
És hogy van e benne valami turpisság
Most szerelek elõször Psylo-t de nem is szerelés csak takarítás és olaj csere.

bocsi hogy ide is beírom csak tényleg fontos lenne. De ha nem tudja senki akkor még 1szer bocs.
Már keresgéltem mindenhol de konkrétat nem találtam. csak valami vonalzós megoldást amit nem értek :)

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Köszi ;)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Itthon hogy lehetne beszerezni? :)

http://www.salaracin...o_termekek.html

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

Azt nem tudom, hogy szándékozol beszerezni, ezért figyelmeztetlek, hogy ha közvetlenül a gyártótól rendeled, akkor a szállítási/postaköltség ugyan annyi/vagy több is, mint egy szimmering ára, így egy szett vásárlását nem úszod meg 10e forint alatt.

Itthon hogy lehetne beszerezni? :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

A májjerfaktort kifelejtetted :D

De csak akkor, ha harmonizál a váz, a villa vagy a kiegészítõk színével.:)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Általános tapasztalatok:
- tartósabb
- szûkebb, mint a gyári, így egy picit hosszabb a bekopási idõ, ellenben minimális lehetõség arra, hogy szennyezõdés jusson akár a porlehúzó alá is
- szebb mozgás
- árban nem rosszabb, mint a gyári

A májjerfaktort kifelejtetted :D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Azt nem tudom, hogy szándékozol beszerezni, ezért figyelmeztetlek, hogy ha közvetlenül a gyártótól rendeled, akkor a szállítási/postaköltség ugyan annyi/vagy több is, mint egy szimmering ára, így egy szett vásárlását nem úszod meg 10e forint alatt.