Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
biztos jár õ azért ide oda....ha mást nem is de néha maratonozgatni

ha meg tehetõs és megteheti miért ne?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha ott laksz es nem nagyon van idod/lehetoseged utazgatni akkor ezt csinalod. viszont valoszinuleg hamarabb tudott o a yasec vazakrol mint te. ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Alföld közepén túrázgatni egy ilyen felszereltségû Yaseccal.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
ejj, Black és fehér színû...
amúgy nagyon tetszik.
kár, hogy nincs átütõs, IS fékfelfogatású Black.:)

Izomtéridõninja-geológus!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ismerem a sracot, ha megkimelt allapotu villa kell, akkor nyugodtan meg lehet venni. alfold kozepen turazgatas folduton stb, valoszinuleg hegyet alig latott. kulonben mar majus ota egy reba world cup van neki a bringaban, azota a black csak porosodik a pinceben.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

http://piacter.bikem...=220897&cat=500
Ez a 30(!)-120 mm közötti állíthatóság valami újdonság, vagy mi ez?

Ezeréves találmány, IT. Menetközben állítható út a kormányról.
Fordítva rakta fel az elsõ gumit.

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
http://piacter.bikem...=220897&cat=500
Ez a 30(!)-120 mm közötti állíthatóság valami újdonság, vagy mi ez?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Csösztök. Nem tudjátok hogy a str telom menyiért tudnám eladni ? Rugo ut :280 mm.

A kérdés ide való: http://forum.bikemag...read.php?t=2210
Áthelyeztem.

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás

megkerdezed a forumon? :) vagy megnezed a gyarto honlapjan hogy ok mivel szerelik, es egy ugyanakkora rugouttal rendelkezo villat keresel

ha jol gondolom suntour xcm-ed van, ami 80mm-s, vehetsz bele 80-as torat pl

minden vázhoz megadják az ajánlott rugóutat, valamint a teló maximális beépítési magasságát. ezek az értékek a váz geometriájától függnek.

össztelósnál ugyan így, elöl-hátul ugyan akkora vagy hasonló úttal, lehetõleg hasonló karakterisztikájú elemekkel (levegõs taghoz levegõs teló)

Kösz a gyors válaszokat! Tamaska, igen jól gondoltad, Suntour XCM-em van (vagyis lesz, még nincs meg a bringa:))

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Sziasztok!
Ezzel a kérdéssel még nem nagyon foglalkoztam, de most jutott eszembe, hogy honnan tudhatom, hogyha mondjuk veszek egy telót, az jó-e a vázhoz?

minden vázhoz megadják az ajánlott rugóutat, valamint a teló maximális beépítési magasságát. ezek az értékek a váz geometriájától függnek.

össztelósnál ugyan így, elöl-hátul ugyan akkora vagy hasonló úttal, lehetõleg hasonló karakterisztikájú elemekkel (levegõs taghoz levegõs teló)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Sziasztok!
Ezzel a kérdéssel még nem nagyon foglalkoztam, de most jutott eszembe, hogy honnan tudhatom, hogyha mondjuk veszek egy telót, az jó-e a vázhoz?

megkerdezed a forumon? :) vagy megnezed a gyarto honlapjan hogy ok mivel szerelik, es egy ugyanakkora rugouttal rendelkezo villat keresel

ha jol gondolom suntour xcm-ed van, ami 80mm-s, vehetsz bele 80-as torat pl

RAUH-Welt
B E G R I F F

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

szerintem a kompressziót állítsd. Nekem a rugóstagomban azt állítom ha lassabb mozgást akarok. Igaz befelé is lassabb, de mivel gondolom van negatív útja ( amikor ráülsz a bringára beül egy kicsit ez a negatív út. a szerk.)
Szerintem.
Remélem tudtam segíteni.

koszi. most elgondolkodva epp azt gondolom, hogy az elofeszites a lenyeg: ha lazabb, kevesbe jellemzo h visszarug a villa koppanasig pl mikor kifogy hirtelen a talaj a kerek alol, de nincs idom most kifejteni h miert gondolom ezt.

amugy ilyen: http://www.bike24.com/p28926.html

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Sziasztok!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

sziasztok

egy olyan telon, amin nincs visszaut csillapitas, csak az elofeszitest es a kompressziot lehet allitani mi az idealis beallitas ahhoz, hogy minel kevesbe rugjon vissza?

ez milyen telo? altalaban visszaut van, es kompresszio nincs.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
szerintem a kompressziót állítsd. Nekem a rugóstagomban azt állítom ha lassabb mozgást akarok. Igaz befelé is lassabb, de mivel gondolom van negatív útja ( amikor ráülsz a bringára beül egy kicsit ez a negatív út. a szerk.)
Szerintem.
Remélem tudtam segíteni.

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
sziasztok

egy olyan telon, amin nincs visszaut csillapitas, csak az elofeszitest es a kompressziot lehet allitani mi az idealis beallitas ahhoz, hogy minel kevesbe rugjon vissza?

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
Akko jó :)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

:D

egyébkét arra gondoltam hogy ezekbõl az információkból amit kaptam nem lettem okosabb sõt.. :)
De majd ha azt írta Sala hogy "egyenlõre ennyi" akkor ennek még lesz folytatása is,azt meg megvárom :)
egyébként nem szeretném ha valaki az én hülyeségem miatt veszne össze a másikkal Sala VS Vaddisznó de lehet nem is összeveszés ez csak ki mit tud:D

ez minden volt, csak nem összeveszés:D
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
:D

egyébkét arra gondoltam hogy ezekbõl az információkból amit kaptam nem lettem okosabb sõt.. :)
De majd ha azt írta Sala hogy "egyenlõre ennyi" akkor ennek még lesz folytatása is,azt meg megvárom :)
egyébként nem szeretném ha valaki az én hülyeségem miatt veszne össze a másikkal Sala VS Vaddisznó de lehet nem is összeveszés ez csak ki mit tud:D
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezesetben: bocs!

RAUH-Welt
B E G R I F F