Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Shoshi, de ha csak egy van az országban, akkor az erõsen keresleti piac, há' mé' ne vigye az egekbe az árát? Gusztustalan dolog, az biztos...

Egyébként se látom sehol, hogy olyan nagyon bármi is olcsóbbodott volna.. kivétel az IKEA :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Most már én is ezeket vinném... :D Meg így legalább van indok, amiért ma nem kell mennem... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ezek csak ilyen "én ezt vinném magammal" info volt...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Órás ügy elég komoly!

Ja és Zapat, kössz az infókat. Már nincs TO, de akkor holnap megyek suttyóba iskolalátogatásiért, aztán izzítom a dolgot... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kössz a válaszokat! Úccse akarok elmenni innét, de legalább gondolkodásra késztetem õket :D ...

Tegnap elmentem futni egyet este. Nem mondom, hogy kurrvára fáztam, de azért éreztem, hogy kint, a kabátomon és a gatyámon kívül hideg van. Szép, karácsonyfadísz alakban ráfagyott a takony a kabátomra, amit persze csak akkor vettem észre, amikor a fényre és sûrûn lakott területre értem:D.

Bassszamegazajókurrrva**ja! Akartam venni egy Polar S725x pulzusmérõ órát. December 31-ig 65880 HUF volt az ára, most vazze 82 ezer. Az eladó csaj reakciója erre Pavlik Barnának: "Hát tudod Barna, az árak emelkednek!" 5%-os ÁFAcsökkenésnél elég komoly áremelkedés! Mindez úgy, hogy egy darab van belõle az egész országban!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jaja... Shoshi az egyetlen õshonos és értelmes szellemi munkaerõnk! Nem engedjük, hogy elmenjen... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Senki nem megy sehová.. mindenki marad a saját szobájában, a jó melegben, meg Pécsen. Ne má' mindenki elvándorol, aztán összeomlik a város gazdasága

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Olyan hideg van, hogy lefagyott a kezem és szétrepednek a gumik! :( Mindenesetre nagyon jó volt! Ne menjen senki sehova!!! ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Fugger.. azt hittem, hogy jó gyógymód.. igazából kb. fél órát voltam kint, meg Dorkához mentem át cuccokért, de legalább a fejem megfájdult :) nem vagyok egy Chuck Norris...

225br az nem egy nyerõ dolog itt, úgy értem ha az ember abból még albérletet, utazást stb. akar fizetni.. fõleg, hogy vannak ennél sokkal jobb állások is.

Mettyú végzett már esetleg?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo:
Maradna az egészségpénztár, és valami osztályvezetõ kurvvaannyja lennék. 225 br+10 e havonta egészségpénztárba és még valamennyi nyugdíjpénztár.

Továbbra is komolytalannak gondolom...

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Jelentem rettenetesen hideg van! Tegnap este elmentem egy körre a városba és lefagyott a tököm is, hihetetlen.

Kedd:
Fugger, ha olvasod, a ma este nekem ugrott, tegnap még fél órát mászkáltam a hidegben, aztán végül találtam egy non-stopot, de addigra lefagyott mindenem, most meg alig látok a takonyfelhõ mögül

Wuff, no comment, Bszjb!

Give me some iced-tea from long Island!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én gondoltam rá reggel, ahogy üldögéltem a porcelánon, reméljük sikerrel veszi majd az utsó akadályt is... :)

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Morgen!

Mindenki mondjon egy Ave Maria-t leendõ diplomás fajtársunk lelki üdvéért, aki már biztos nagyon szorong öltönyében a T. Vizsgabizottság színe elõtt.
D I P L O M Á T A METTYÚNAK!

Give me some iced-tea from long Island!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jelentem rettenetesen hideg van! Tegnap este elmentem egy körre a városba és lefagyott a tököm is, hihetetlen.

Zap, és milyen a kéró? Jókai téren hol?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Reggelt vazze!

Tomy:
Még egy ilyen férges duma, és... Viszhangzott a folyosó, annyira röhögtem!
Vazz, azt nem gondoltam volna hogy Te is beszophacc ennyi gusztustalan cuccot!

Zap:
Akkor lesz lakásavató buli :D ?

Zsolo:
Maradna az egészségpénztár, és valami osztályvezetõ kurvvaannyja lennék. 225 br+10 e havonta egészségpénztárba és még valamennyi nyugdíjpénztár. De komolyan nem foglalkozom a kérdéssel...

Ha valaki megy a pólókért, akkor én is szívesen átruháznám valakire az átvétel nyûgös feladatát!
Jajj! Van egy Kona pólóm eladó! Ötezer :D !

Márinyó:
Milyen kerekeid vannak? Érdekelnének!

Vazze! Kedvesem ablakából ezt lehet látni reggel fél hét körül... http://img.tar.hu/sh.../19155717.jpg#3
És van hozzá szöveg is a honlapon:
Megtalálható a www.pannonpower.hu honlapon Biomassza címszónál... Komoly kamu.
+egy kapcsolódó cikk:
http://www.lelegzet....005/01/3192.hpp

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Munkaügyi központ a Mátyás király utcában van. Bemész, megkérdezed. Szerintem személyi, adókártya, TBkártya, suli látogatási igazolás.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt Srákok!

Haha. Rendben. ;)

Most pedig zabbantás és önakaratból agyonfagyás. :D

Hol van a munkaügyi központ? És mi kell ahhoz, ha alkalma munkavállalóit szeretnék? Valaki nincs képben?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kölyök:
Szerintem férges vagy ;) Egyé fokhagymát, meg kérj az állatorvostól féreghajtót.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hihetetlen. 8-kor kiugrottam haverhoz, fél óra múlva már éhes voltam, aztán ott nem akartam kajolni, rohanás haza, nyomtam megint olyan sajtos cuccost friss kenyérrel, meg pár palacsinta, meg sok tej és most itt van egy zacsi chips, meg egy sör. :D Egész jó ez a gasztrokuckó itt lent... :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Ja, és a Regmon, FileMon nem indulnak el nálam. Szóval klafa.

Vírusos gépen... :(