Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát ezt a mai napot alaposan megszoptam.
Ugyebár van egy 40es vinyóm, beraktam külsõ USB házba, mondom megformázom FAT32-re. Hát az XP nem hajlandó, csak 32G-ig megformázni. Mondom jó, akkor majd mással. Partition Magic-et letöltöttem, de mivel próba verzió, még ezt se csinálja meg. Fasza. Kerestem hozzá crack-et. Elindítottam. Innentõl el volt baszva minden.
A vírusirtó írogatott folyamatosan, hogy miket talált.
Lefuttattam egy teljes ellenõrzést, és gondoltam újraindítom a gépet. Nem indul.
Fél óra próbálkozás után kivettem a vinyót, be a külsõ USB házba, aztán a másik gépen AVG-vel újra végigtúrattam vírusok után. Talált néhány adware cuccot. Oké, mondom most már tiszta talán.
Beraktam a mûködõ gépbe, és gondoltam dolgozok majd.
Nem jött össze, mert valami fospumpa program nyomta a szar oldalakat az arcomba.
Na fasza. Ad-Aware, Spybot S&D, HijackThis, mindennel próbálkoztam, de mindig visszajött.
A Spybot mindig felhozta ezt a nevet: CoolWWWSearch.WCADW
Na rákerestem gyorsan. Nehéz írtani, mert mindenki csak sírt, hogy nem akar eltûnni.
Volt valami direkt erre írt cucc, de az meg nem találta. Aztán kézzel még bohóckodtam, de semmi. Most letöltök minden jobb ilyen írtót, aztán holnap kinyírom a gecit, vagy felrobbantom az egészet a picsába.
Ideges vagyok

Ja, és a Regmon, FileMon nem indulnak el nálam. Szóval klafa.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Látom a nagy hidegben mindenki nyammvadt töriszakos lett. De utáltam azt a tantárgyat, a sok hülye miatt(na jó azért voltak okosak is)
Utálok gépelni, majd otthon mesélek, találjanak fel v.mi folyamatos beszédfelismerõt, azt csak diktálni kelljen, NEM??!!
Napkin=TERVEYSSIDEPUSSI
Én is nyertem kona pólót, lehozza v.ki?! Megbeszéltem az ûrgével csak a nevemre és tel számomra kell hivatkozni(az megvan mindenkinek)
Kösz

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
NAPKIN fél kiló lazac filé 10 euró! Kell????
Shosh?: van kiormányom. Kell???(10 euro)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nekem kb 3 kerekem van..

hitler és szálint is nyugdtan ide irhatjuk mind nagyon tehetségesen tudott tömeget manipulálni
elültette az emberekben azt hogy a háború jó és erre szügség van
bár a vh során a közféleény sokáig megoszlott,nem áll a háború melle,ezért kelletek a villámháborús szövegek is...ill a külömbözõ demagóg,propaganda szövegek

Hitlernél maradva
õ még egy ideologiát,illetve több elméletet is fölállított,amit bevettek az emberek(egyébként a jövõbeli tervei,tervezett lépései a Mein Kampf c mûvében megírta,csak ez eléggé csunyán feledésbe merült a megírást követõen)és ha ezt nem követték,vagy egyéb okok miatt nem tudak vele azonosulni(külsõ megjelenésben enm teljesítették az árja jell.vagy felmenõk miatt nem keresztények voltak)akor eleve halál.

és mivel Hitler jópár dologgal ráépített a legyõzhetetlenségre( pl végzet lándzsája)nem csak az ország népe,hanem más nagyhatalmak is mekérdõjelezték hogy ellen lehet-e állni Hitlernek.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Komlóra nem megy valaki a hét folyamán?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jesszus! Ez pozitívan, vagy negatívan érinti majd a következõ vázon való gondolkodásodat?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
uh csak egy percre

én épp ezt olvasom most...
http://konyv.uw.hu/a...nete/index.html itt el is lehet olvasni a könyvet
ill erröl szól kb http://kiskun.mcse.h...d=221&Itemid=38
nagyon-nagyon komoly könyv...
érdemes elolvasni sõt ha meg is érti az embör akkor szerintme az jó
tágitja a világnézetet,az idõhöz való gondolkodást/viszonyulást

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehehe... :D Nekem most 3 sör is jól jönne! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
de ha egyszer sütim nincs? csak narancs.. :(

sütire nem telhet mindenkinek :cry:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
3 süti frappánsabb lett volna.

Metyunak meg 3 kupaca. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
van akinek meg 3 narancsa.. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Valakinek 3 bringája van, valakinek meg 3 lakása. Tudunk élni, vazze! :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

valami földöntúli hatalom elvitte az egyetlen nokia töltõt itthonrol...

abból rendelkezem némi felesleggel asszem.. (4-5darab)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na kibéreltük az új lakot, nagyon fullos kéró a Jókai téren. Most épp 3 lakásom van, gyakorlatilag tök ingyen... hihihi :D :D Dolce Vita basszájba.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Marad a "rögtön, amint melegebb lesz az idõ" verzió, mert a bringát most nem én hozom le és akkor nem viszek föl nagy gépet. Amég hideg van, addig meg nincs kedvem sok-sok cuccal utazni. :D NYafi-nyafi, tudom, de na. Tavasszal mindenképp. Legkésöbb CM!!! Az jó buli volt, csak nem partztunk este... ;) Meg ami alap, hogy idén is megyek ZP-ba Kispálra, az nagyon faszás volt, meg Digéket megint le kell majd verni azzal a hülye játékkal, ami miatt vízhólyagos volt a kezem 3 hétig. :)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Okés. Na, és mikor jöttök Pestre? :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Értés, rajta vagyok! ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hmmm.. tényleg többet kellene mozognom, mert a zabálást már rég hátrahagytam.. csak egy bökkenõ van, hogy én mindennap este 6 után érek csak haza, és hogy másnap ne mosottszarként keljek fel, éjfél és egy között már illene aludnom, na most ebbe a szûk 6 órába kell belesûríteni mindent - evés, sport, társadalmi kapcsolatok ápolása, barátnõ ápolása, eseetleg vásárlás, mozi ilyesmi, és nem vagyok mindig fitt sajna, de próbálkozom. Ezért se szoktam hazamenni 7végén, hogy az utazás ne vegye el az idõt, és mehessek többet a hegyre vagy ilyesmi.
De te csak zabálj :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én meg bõ két óránként fullon telezabálom magam és aztán nemsokára ismét fullon kajás vagyok. De hisz neked fogyóznod kell (vagy többet mozognod ;)), nekem meg híznom (vagy kevesebbet mozognom???). Úgyhogy majdnem, hogy jól is van ez így. De majd eccer kell közös fõzést csinálni... :)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na, fejezd be! egész nap nem ettem semmit se..