Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Itthol vagyok, Megnéztük a Pingvinek vándorlását, ami kurrrva aranyos film!

Éppen próbálok egyezkedni a Polarral, hogy mi legyen, ha nem s725x:D!

Na mindegy végülis. Ha megvan, hanem: Mettyú, kapd be a faszom, és gratulálok!

1ébként camenbert-t eszek és vörösborozok:D!

Fasszom megy Pestre:D(ilyenkor szokott elmenni az ember!(mármint Pestre, vagy mijafasz!))! Fúú! Most mennyek, vagy ne mennyek? Válasszam a karriert, vagy csak bebasztam?
Végülis a fõvásroban lehet belõlem valami. Vagy nem. Áhh mindegy. A pingvinek is sokat vándorolnak. És ha odaérnek, ott éheznenk két hónapot, és vándorolnak vissza. Jófejek.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehehe... Én is azt vártam, hogy valaki konkrétan kimondja, de tagadni sem tagadta senki, szal sztem csak megvan neki... :D

Mellesleg Vikkantyozol, lent tespedsz, vagy melómániád van ilyenkor?! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nah. Ha basznak a kollegák válaszolni, akkor rákérdezek Vágó Úr:
Mettyúnak megvan az áramvizsgája?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Koplalás:=kevesebb buli és pia és részegedés és nõk. :D

bekaphatod :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Koplalás:=kevesebb buli és pia és részegedés és nõk. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Munkaügyi központ a Mátyás király utcában van. Bemész, megkérdezed. Szerintem személyi, adókártya, TBkártya, suli látogatási igazolás.

izé oda nekem is kéne menni..

hol is van ez az utca? :)

kokk: arról volt szó, hogy ha jövevény jön, koplalsz, ahoz képest folyamatosan zabálásokról beszélsz :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, ennyi fék, meg tárcsa még nem voltnálam/nekem... :D Minden szét van szedve, le van tisztítva és szépen sorba fölakasztva. NAgyon faszásan néz ki... ;) Még kb másfél óra és itt is van a jövevény... Yippp! :)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Most mé' rontod el az örömünket? És ha üdvrivalgani akarunk? He?

Na, Kokknak ezáltal egyébként most sokkal jobban kellene éreznie magát, hogy no, lám teljesíthetõ az oskolája! :)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Meg volt egy kis bálnabaszológia is, de arra dr. Máriás még gimiben kioktatott!

Elég itt az üdvrivalgásból, koncentráljunk csak szépen a Kokkra, akit az elkövetkezõ években majd helyettem baszogathattok!
Én Neked drukkolok Kokk!
(És a 3. 'k' is talán hamarosan visszatérhet!)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mettyú asszem shitológiából (elmélet) és fajanszkoppantásból (gyakorlati rész) vizsgázott. Ezúton is, és itt is gratulálok neki!

VBK a Papucsban, Fugger után

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Húh, hát ez a mai nap csupa csuda.
Mettyú végzett a tanulmányaival (ideiglenesen), én pedig végre lenyomtam ezt a geci férget.
Vinnyogott a végén, hogy jajj-jajj, de most már nem dobál ablakokat, szóval hepi vagyok.
Na akkor lehet végre dolgozni. :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Lehet, hogy buta kérdés, de mielõtt gratulálnék a szarturistának, megkérdezném, hogy mégis mibõl vizsgázott?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mettyú, vazze! Csak megelõztél... :D PEdig bíztam benne, hogy nekem elöbb lesz... ;) Grat!

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Mettyú GRATULÁLOK! Akkor most van +100.000 Ft-od, amit a diploma megvételre szántál az Ecserin. Látom már, hogy tavasszal új cuccok fénylenek majd a bringádon.
VBK-t majd a papucsban!

Give me some iced-tea from long Island!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
És sikerült?

egyébként gyere csak nyugodtan. Ferencesek u. 8. Bár meg kell várni, amig a T-akony átköti a telefont nettel oda...

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Yo! Megjöttem, túl vagyok rajta. Egy életre!
A szorítóknak köszönök, bindent!
Akkor errõl ennyit!

Zap, te ingatlanügynök! Látom a jó kis kertváros már nem játszik nálad! Nem is értem miért! Majd ha a városban vagyok, oda fogok járni húgyozni meg szarni rendicsek?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
akutális még a szemüveg bizninsz?
kokka,csikónak kell-e?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nem, mert akkor azt mondanám, hogy jééé minden olcsóbb lett, tényleg. De nem, mert ezt eddig az IKEAban láttam csak, hogy csökkentek az árak, míg sehol máshol nem, pedig jártam máshol is. Na.

Shoshi, na látod... ezt õ ennyire nem gondolta tovább, ezért fogja megszopni :) nekem is kellene már egy jó kmóra

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Faxon az IKEA-ba :D ! Szebb bútorokat gyártok otthon, közgazdászként! Ott csak az olcsó kiegészítõket érdemes megvenni!

Jah, ez így van! Csak én most itten vagyok, feldobom érte a pénzt, keresleti piac ide vagy oda, megvenném tavalyi áron. Azonnal. Mert gyûjtöttem erre.
Ha ragaszkodnak a 2006-os árhoz, akkor meg megveszem a konkurens terméket, és szop**nak fa*szt:D...
Ebbõl úgysem adnak el havonta 42-t, azért nincs belõle annyi az országban...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jóhogy, mert sehova máshova nem mész, csak az ikeába... :D