Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
400 km. Nem olyan vészes. Most találtam olyat, hogy 7 nap/6 éj szállodában, félpanzióval 6 napos bérlettel 300 EUr. Nem olcsó, de szálloda, fullos kaja. Vagy ugyanez 6 nap 5 napos bérlettel 287 EUR.
Néztem ottan panziót is, de az drágább, mint ez a szálloda.
Mariborban apartman félpanzióval, 6 napos bérlettel asszem talán 237 EUR. Az is nagyon vonzó...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Hááát, Mariborban asszem nincs külön snowboard park! Bár meg kéne kérdezni a Királyt, õ volt ott tavaly boardozni!
Bohinj azért tutibbnak tûnik, meg szebb is az biztos!
Csak ne lenne olyan messze!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Miért akart felmondani? A doktor úr benyúlkált a szoknyája alá?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
6-os lesz az új számod vazze, a 8-ast addigra elveszik tõled:D!

Nah, ma már megírtam egy felmondó levelet is a szomszéd fogrovos asszisztensnõjének.

Mettyú:
Igen, Maribor vagy Bohinj a két lehetséges versenyzõ! Csak azt nem tudom sajnos, hogy Mariborban van-e snowboard park.. Nem találtam róla infót!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Most egy lendülettel megépítik Dunaújvárosig az autópályát, merhogy ugye a Hankook kikötötte, hogy legyen... az, hogy Pécs bazmeg 20 éve hátrányban van, mert nincs normális út, az nem számít. Mocsok bagázs, az biztos..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Max 2053 és milyen 6-os?!?! :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Sajnos van neki jó oldala :(

Hát, no igen.. Sajnos. De lesz ez még ígyse, majd ha 2035-ben elér a 6-os felújítása Pécsig, meg beindul a reptér meg meg meg..

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Senki nem megy sehová, én csak magamat gyõzködöm, hogy azért van jó oldala is a dolognak :D

Sajnos van neki jó oldala :(

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Shoshi, nézem az idokep.hu-t és várom, hogy az a nagy meleg felleg ideérjen, amit küldtél! Köszi.

És most néztem mariboros webkamerákat! Tuti jók a terepviszonyok!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Senki nem megy sehová, én csak magamat gyõzködöm, hogy azért van jó oldala is a dolognak :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nah, akkor most komolyan értékelem a teljesítményedet Mettyú, és idefingok egy rettenetes szaftos-rotyogósat, de elõtte mindenképpen az Elcoteq felé fordítom a segglukam!

És úccse megyek sehova, max. Szlovéniába boardolni!!!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Shoshi, ilyen vándorlásra már volt példa a közelmúltban :) Mettyúnak meg görbül a jegye, de hogy ez kettes vagy netán karika formájú 1es, azt nem tudni :)

Ni.. Mettyú megelõzött.. :) Igen, Pest az a hely, ahol nem találsz hasonló jó terepeket, mint a Mecsek, futni, ha a belvárosban laksz, akkor max a Margit szigetre lehet kimenni, az trendi egyébként is. Ha külsõ kerületekben laksz, akkor meg este a fasznak sincs kedve kimenni az utcára.. szóval fura az egyszer biztos. De azért vannak jó oldalai is a dolognak. Szerintem.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Morning, muthafuckas!

Shoshi: A válasz igen, átmentem. És most már be is kapom, ha akarod! A tanulásnál az is jobb.
Pestre meg ne menj! Te sem az a típusú gyerek vagy, aki a fõvárosba való! A jó levegõn való esti futásokat felejtsd el, a jó levegõn való biciklizést szintén! Max. hétvégén, de akkor is az van, hogy mire kijutsz oda, már több kárt okoztál magadnak, mint hasznot! Ejj, na mindegy! Ha rá vagy kényszerítve, akkor nem akarom elvenni a kedved, végülis a többiek és én is túlélik/túléltem valahogy!

Kokk, Sörházban voltál?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Remélem minél hamarabb, bár a végleges formáját csak sokára fogja elérni... A teló nem az igazi, de állítólag azért javítható a dolog egy kicsit. Ami most leginkább bosszant, hogy eszembe sem jutott a probléma... Van egy black-em, egy 160-as tárcsám, meg egy hayes-em. És nagyon nem passzolnak össze. Mi a megoldás?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Napsütéses jóreggelit! Karrierre fel Kalózok:D!

Szóval a pingvinek nagyon aranyosak voltak! Érdemes megnézni! És keményebbek mint John McClane!

Márió:
Ne aggódj Te amiatt!

Kokka:
És mikor lehet megnézni a kisdedet?

Tiburon, eltûntél vazze?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát nem emlékszem, hogy mikor voltma szín józanul buliban utoljára. De így kiábrándító a dolog... Ergo megvan, hogy miért kell a pia. Azért, hogy elviseld a sok másik idiótát, aki rendesen visszaélt az alkohol hatalmával. Üldögéltünk és melettünk két drabál köcsög kötekedett, lökdösõdtek, aztán tömeg lett, aztán az egész tömeg kötekedett, vááá... Gáz volt. Sok hülye. ;) Na mindegy. Jó éjt, ill. jó reggelt mindegkinek, SRÁKOK!!! :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
huh Mettyú drakula!!!

Voltunk anyummal moziba,meglestük a tigris2õt.tetszett neki :D
Zapata,már megint uj fészek van?bazze és még én cserélgetem a vázat sûrûn?Van aki lakást cserélgeti enyi idõnként .:)

kokka körülök hogy van kisdög

nekem most ugy tûnik hogy csúszik a dolog ....grrr...

aláöltözetböl mit érdemes venni!?
olyat ami kicsit bolyhosabb,vagy a szinte bringás mez anyagút??

Shoshi,be ne daráljanak!!Ne add ocson a likadat!!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Karrier....Hja... Lol

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ilyet adtam volna én is Neked, amin csak "pár" alkatrészt kell cserélni, fasszom:D!
Nah megyek! Tolok vajaszsömlét a borhoz, azt lepihenek:D!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És itt van!!! +1 pár fék... :D Mondjuk sok dolog lesz még vele, de megvan a alap. Fékek, pedálok, markolat, nyereg, és majd egyszer teló, meg kerekek csere. ;) De jó lesz! :D