Sajna.
És nem utolsó sorban valóban inkább Ausztria, az tuti, hogy ezekért a dombokért nem sok ember fog fizetni.
Tudom DH-nál ez szentségtörésnek számít de van még egy másik alternatíva ha esetleg pedál is van rajta..
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Na jó de havonta elszállna? Félévente évenként egyszer még bele fér.én csak azt kérdezem, ha hirtelen elszáll a féked, akkor nem bicajozol, mert nincs 3ezred megcsináltatni?....
Tudom DH-nál ez szentségtörésnek számít de van még egy másik alternatíva ha esetleg pedál is van rajta..nem érzitek irreálisnak buszjáratot üzemeltetni a HHH-n?
arra aztán tuti nem adnának engedélyt, jogosan és szerencsére.
akkor már inkább feltolom...
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Akkor nem mégy majd. Semmeringbe se kötelezõ menni, meg Schladmingba se.pl nekem is problémát jelentene ha minden alkalommal ki kéne fizetni 1 nap bicózásért 3-4 ezret..
hhh-en h lenne megoldva a felszállítás? ott nincs se fogas se libegõ
innentõl meg sztem esélyteklen a dolog, meg ha irreális áron lenne a felszállítás, akkor hiába az egész.. felvonót meg kizárt h építenek, hiszen az nem kis pénz
amugy meg attól h sokan drága bicóval nyomják még nemjelenti azt h gazdagok is, pl nekem is problémát jelentene ha minden alkalommal ki kéne fizetni 1 nap bicózásért 3-4 ezret..
Ezt nálunk már szinte mindenre rá lehet nondani..Egész Európában nincs ilyen, mert ez nem normális.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
kb teljesen egyetértek Veled
csak az iránt van kétségem hogy a most fogason potyázó X% közül , mennyien lennének hajlandók fizetni ? vagy 4-5 értelmes ember az használná, a vállakozó meg fél év után bezárna tetemes veszteséggel.
kb teljesen egyetértek VeledErõs tempókésésben vagyok, de...
96 óta bicajozok a Jánoson. Lássuk be a helyzet mára már tényleg tarthatatlanná vált. Ilyen nincs a világon sehol, hogy ilyen tömegekben bicajozzanak az emberek kijelölt gyalogösvényeken, védett területen, ráadásul mindehhez egy tömegközlekedési eszközt félig elfoglalva a feljutáshoz. (jegy nélkül jellemzõen, de ez más kérdés) Lehet hogy az évek során ez már természetesnek tûnt, de lássuk be, nem az. Egész Európában nincs ilyen, mert ez nem normális. Csak idõ kérdése volt, hogy meglépjék ezt.
Viszont egyértelmû hogy igény van rá! Nem hiszem, hogy az Erdészetnek kellene ezzel foglalkoznia, sokkal inkább egy ügyes vállalkozónak, aki meglátja a piaci lehetõséget és rárepül. Az erdõgazdálkodással megegyezve kiépít pályákat a HHH-n, megoldja a felszállítást, karbantartja a pályák talaját és persze szedi a belépõt. Úgy is fent vannak már a siklóernyõsök, felszállítás nekik is kell. Simán lehetne csinálni fent valami extrém sport központot. Nem kellene túl nagy befektetés és szerintem jó biznisz lenne.