..Hát elõször kezdõthet a kimagyarázás
...aztán ha nem sikerült "nincs nálam semmilyen igazolvány.. Kiss Béla, Taktaharkány Kossuth utca 18" ..de ez szabadon választott
(de ezt márcsak végszükség esetén) :chin:
..Hát elõször kezdõthet a kimagyarázás
...aztán ha nem sikerült "nincs nálam semmilyen igazolvány.. Kiss Béla, Taktaharkány Kossuth utca 18" ..de ez szabadon választott
RIDE OR DIE! :scared:
ti mit csináltok ha elkap a rézfaszúbagoly (kaller)? Én egyszer bemeséltem neki, hogy a lenti autómata elnyelte a pénzem, igy párszáz forintal kiengeszteltem a szerencsétlent.. amúgy meg nézem, hogy áll-e a következõ megállóban.
hétvége nem jó a fentebb emlitett okok miatt
ti mit csináltok ha elkap a rézfaszúbagoly (kaller)? Én egyszer bemeséltem neki, hogy a lenti autómata elnyelte a pénzem, igy párszáz forintal kiengeszteltem a szerencsétlent.. amúgy meg nézem, hogy áll-e a következõ megállóban.
hétvége nem jó a fentebb emlitett okok miatt
Ez nekem is feltünt. Szerintem a nagyrészük dolgozik,vagy megunta.
Igen, azokból lassan már több van... tecsós bringák, meg hauser DH-gépek MZ telóval
Jön ma valaki amúgy? Én lassan indulok, csak rohadt hideg lett :S azért július közepén ilyen hideget...
a kis hárshegyi kilátótól induló pálya egész jó! .. mondjuk van pár igen éles kanyar, amit örülök ha beveszek, aztán ott van utána fél méterrel egy kidobó, aminek 3 méterre van beérkezõje
mondom jólvan én eladom a bighitet, nem nekem való ez. a föld pályákat nagyon birom, de a denevér végén a murvás rész rettenetesen csúszik.. :S aztán most a kápolna 1 et sem merem ugrani, pedig tavaly nyáron csukot szemmel ment.. sisánc detto (najó ott tavaly is féltem mindig
). szóval idén visszafogotabban megyek, nem akarom magam még összetörni.. nem éri meg
de azért vannak pályák amiket nagyon birok.
én csak örülök, hogy kevesen birngáznak.. több hely van
Itt még egy jó kis videó egy pályáról a déli fele: http://www.pinkbike.com/video/29603/
Amúgy meg sztem senki sem veszi rossz néven ha hozzáverõdsz valakihez. Mindig van azért valaki, bár töredéke mint ami tavaly volt. Idén üresek a fogasok, míg tavaly és azelõtt hétvégeken 2-3 fogast is kellett várni míg felkerülhettél. Hova tünt a nép? Fogyatkozunk? Máshova mennek?
sziasztok! van egy nagy problémám.. kb 2 hónapja kezdtem el dh-zni pár haverommal akik idõközben megunták vagy nemtom de nem jönnek már hegyre... nekem nagyon tetszik és nem akarom abbahagyni csak egyedül nem annyira jó.. szal ha vmelyikõtök egyedül nyomja nem jön velem a jánoshegyre vmikor? elõre is köszi!