Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás

..Hát elõször kezdõthet a kimagyarázás :D...aztán ha nem sikerült "nincs nálam semmilyen igazolvány.. Kiss Béla, Taktaharkány Kossuth utca 18" ..de ez szabadon választott :D

(de ezt márcsak végszükség esetén) :chin:

RIDE OR DIE! :scared:

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás

ti mit csináltok ha elkap a rézfaszúbagoly (kaller)? Én egyszer bemeséltem neki, hogy a lenti autómata elnyelte a pénzem, igy párszáz forintal kiengeszteltem a szerencsétlent.. amúgy meg nézem, hogy áll-e a következõ megállóban.

hétvége nem jó a fentebb emlitett okok miatt :D

..Hát elõször kezdõthet a kimagyarázás :D...aztán ha nem sikerült "nincs nálam semmilyen igazolvány.. Kiss Béla, Taktaharkány Kossuth utca 18" ..de ez szabadon választott :D

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

ti mit csináltok ha elkap a rézfaszúbagoly (kaller)? Én egyszer bemeséltem neki, hogy a lenti autómata elnyelte a pénzem, igy párszáz forintal kiengeszteltem a szerencsétlent.. amúgy meg nézem, hogy áll-e a következõ megállóban.

hétköznap szinte sosincs.
Amúgy aztmondom h jó akkor leszállok, és visszaszállok a következõre. De ha bátrabb vagy akkor simán végigmész annak ellenére h le akar szállitani

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
nemcsak erre a nyárra gondolok, hanem általába minimum feleannyi a bicós.
Kallerok rajzolnak, szal hétvégén nemajánlott

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás

Ez nekem is feltünt. Szerintem a nagyrészük dolgozik,vagy megunta.

Ez így igaz :S meló van.. 1 hónapja hegyet se láttam csak 5 km-rõl :S
Meg ez az állandó sár 1 nap jó idõ egy nap esõ..hmm ez nem esõ ..felhõszakadás jégvihar tornádó..vagy délelõtt jóidõ délután vihar...
nah mind1... hétvégén még mindig kallerrajzás van?? vagy már akor is használható? jön hétvégén valaki ha jóidõ van? vagy mindenki másnapos lesz konafest után? :D....1edül unalmas jánoson

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
easy share meg egy rakás szar

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Nem jók a videó linkek, elvileg törölve lettek.
Az a Hárs-hegi Újpálya meg nekem is nagyon bejött, végre egy jó rendberakott pálya.
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Jó volt ma! Fõleg a kis hárshegyi pálya tetszett. a csiki csuki nem olyan jó..

utána nézegettem itthon tavalyi felvételeket. hát :D azért a kis kápolnán is lehet nagyot szállni (videó ) szinte akkor mint a sisánc video. szóval az utóbbira rá lehet készülni a kápolnánál. ( a videók nem tükrözik a tudásomat, a videó kedvéért veselkedtem igy nekik )

edit: a videóknál irja alul hogy 'Wait 41221312 seconds'... ki kell várni aztán lehet tötteni.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

Igen, azokból lassan már több van... tecsós bringák, meg hauser DH-gépek MZ telóval :D
Jön ma valaki amúgy? Én lassan indulok, csak rohadt hideg lett :S azért július közepén ilyen hideget...

2-tõl bicajozunk. holnapra meg ne tervezzetek semmit mert szakadni fog az esõ. most jó csak néhol fog csöpögni, semmi komoly (OMSZ-tõl most jött a hir :D )

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Igen, azokból lassan már több van... tecsós bringák, meg hauser DH-gépek MZ telóval :D
Jön ma valaki amúgy? Én lassan indulok, csak rohadt hideg lett :S azért július közepén ilyen hideget...

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

a kis hárshegyi kilátótól induló pálya egész jó! .. mondjuk van pár igen éles kanyar, amit örülök ha beveszek, aztán ott van utána fél méterrel egy kidobó, aminek 3 méterre van beérkezõje :D mondom jólvan én eladom a bighitet, nem nekem való ez. a föld pályákat nagyon birom, de a denevér végén a murvás rész rettenetesen csúszik.. :S aztán most a kápolna 1 et sem merem ugrani, pedig tavaly nyáron csukot szemmel ment.. sisánc detto (najó ott tavaly is féltem mindig :D ). szóval idén visszafogotabban megyek, nem akarom magam még összetörni.. nem éri meg :rolleyes: de azért vannak pályák amiket nagyon birok.

én csak örülök, hogy kevesen birngáznak.. több hely van :)

káp1 ugyan olyan. Fék nélkül végig a gyökereken,ha bigshittel mész. Ha merevvel akkor lehet kerülgetni. De azér eza kihaltság sem a legjobb, pár szuiszájd srác hegesztett bicóval próbálja minnélelõbb megölni magát.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
a kis hárshegyi kilátótól induló pálya egész jó! .. mondjuk van pár igen éles kanyar, amit örülök ha beveszek, aztán ott van utána fél méterrel egy kidobó, aminek 3 méterre van beérkezõje :D mondom jólvan én eladom a bighitet, nem nekem való ez. a föld pályákat nagyon birom, de a denevér végén a murvás rész rettenetesen csúszik.. :S aztán most a kápolna 1 et sem merem ugrani, pedig tavaly nyáron csukot szemmel ment.. sisánc detto (najó ott tavaly is féltem mindig :D ). szóval idén visszafogotabban megyek, nem akarom magam még összetörni.. nem éri meg :rolleyes: de azért vannak pályák amiket nagyon birok.

én csak örülök, hogy kevesen birngáznak.. több hely van :)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Itt még egy jó kis videó egy pályáról a déli fele: http://www.pinkbike.com/video/29603/
Amúgy meg sztem senki sem veszi rossz néven ha hozzáverõdsz valakihez. Mindig van azért valaki, bár töredéke mint ami tavaly volt. Idén üresek a fogasok, míg tavaly és azelõtt hétvégeken 2-3 fogast is kellett várni míg felkerülhettél. Hova tünt a nép? Fogyatkozunk? Máshova mennek?

Ez nekem is feltünt. Szerintem a nagyrészük dolgozik,vagy megunta.

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Itt még egy jó kis videó egy pályáról a déli fele: http://www.pinkbike.com/video/29603/
Amúgy meg sztem senki sem veszi rossz néven ha hozzáverõdsz valakihez. Mindig van azért valaki, bár töredéke mint ami tavaly volt. Idén üresek a fogasok, míg tavaly és azelõtt hétvégeken 2-3 fogast is kellett várni míg felkerülhettél. Hova tünt a nép? Fogyatkozunk? Máshova mennek?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
szerintem szerdán is megyünk. ha megyünk akkor 3kor kb 90%

sbcz

sbcz

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
jah és köszi ;) megnyugodott a lelkem :D

sbcz

sbcz

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
uhh basszus hnap f4re megye a dobtanárhoz.. :( esetleg szerdán nemmentek? :)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

sziasztok! van egy nagy problémám.. kb 2 hónapja kezdtem el dh-zni pár haverommal akik idõközben megunták vagy nemtom de nem jönnek már hegyre... nekem nagyon tetszik és nem akarom abbahagyni csak egyedül nem annyira jó.. szal ha vmelyikõtök egyedül nyomja nem jön velem a jánoshegyre vmikor? elõre is köszi!

de :) Mi például holnap 3 kor leszünk a fogas alsó végállomásánál. Zöld bighit, fehér telóval és egy Kona shred szintén fehér telóval és valószinuleg még egy fekete merida umf is lesz még velünk. ha gondolod csatalakozhatsz ;)

sbcz

sbcz

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
sziasztok! van egy nagy problémám.. kb 2 hónapja kezdtem el dh-zni pár haverommal akik idõközben megunták vagy nemtom de nem jönnek már hegyre... nekem nagyon tetszik és nem akarom abbahagyni csak egyedül nem annyira jó.. szal ha vmelyikõtök egyedül nyomja nem jön velem a jánoshegyre vmikor? elõre is köszi!